GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο- Παντρεμένοι για 67 χρόνια πέθαναν με 90 λεπτά διαφορά – ΦΩΤΟ

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού από το Ηνωμένο Βασίλειο, που μετά από 67 χρόνια ευτυχισμένου γάμου πέθανε την ίδια μέρ...

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού από το Ηνωμένο Βασίλειο, που μετά από 67 χρόνια ευτυχισμένου γάμου πέθανε την ίδια μέρα με διαφορά 90 λεπτών. Ο Arthur και η Dorothy Harding πέθαναν την περασμένη Παρασκευή, ο 91χρονος Arthur στις 6:45 π.μ. και η 88χρονη Dorothy στις 8:10 π.μ.
Οι δύο σύζυγοι πέθαναν σε ξεχωριστά νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονταν λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας τους. Η εγγονή τους αφηγήθηκε στη Daily Mail πως ενημέρωσαν την Dorothy για τον θάνατο του συζύγου της και μόλις της είπαν: «γιαγιά, μπορείς να φύγεις τώρα» εκείνη άρχισε να καταρρέει.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο εργοστάσιο όπου δούλευαν και το 1950 παντρεύτηκαν. Αργότερα, εργάστηκαν και σε κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση