GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίασαν και στραγγάλισαν 6χρονη – Συγκλονίζει το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού και στραγγαλισμού μίας εξάχρονης στο Πακιστάν. Πρόκειται για την μικρή Ζαϊνάμ...

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού και στραγγαλισμού μίας εξάχρονης στο Πακιστάν. Πρόκειται για την μικρή Ζαϊνάμπ Ανσάρι, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε χωματερή την Τρίτη. Το κορίτσι αγνοούνταν για μέρες και την απάντηση για την τύχη της έδωσε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας.
Δείτε το βίντεο:

Η 6χρονη είχε τραυματισμούς σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της, καθώς και ένα σπασμένο κόκαλο στο λαιμό της. Οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος παραμένουν ασύλληπτοι. Η αστυνομία έχει συλλέξει δείγματα DNA από 90 υπόπτους, όμως η τοπική κοινωνία της πόλης Κασούρ είναι εξαγριωμένη.


Για δεύτερη ημέρα έλαβαν χώρα πορείες διαμαρτυρίας που εξελίχθηκαν σε βίαια επεισόδια. Διαδηλωτές πυρπόλησαν κυβερνητικό γραφείο, ενώ ο πατέρα της Ζαϊνάμπ δηλώνει συντετριμμένος και δηλώνει: «αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της, θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας».
«Είναι σαν να τέλειωσε ο κόσμος… δεν έχω λόγια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση