GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο «χτύπημα» Ζουράρι: Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου

Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου, αποκάλυψε ο Κώστας Ζουράρις, σε νέες του δηλώσεις. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha»...

Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου, αποκάλυψε ο Κώστας Ζουράρις, σε νέες του δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha», αναφερόμενος στο θέμα της παραίτησής του είπε: «Είμαι πολύ ανακουφισμένος. Είχα παραιτηθεί ήδη στις 8 Ιανουαρίου. Είχαμε μια ολομέλεια της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και μετά είχαμε το υπουργικό συμβούλιο. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα εγώ γιατί αιφνιδιαστικά με υποχρέωσαν να πάω στην Αλβανία να υπογράψω τη συμφωνία για τα βιβλία, για τα οποία είχε έρθει πέρσι η αντιπροσωπεία και κάναμε μια συμφωνία και είχαν υποσχεθεί σε τρεις μήνες ότι θα μου στείλουν τις διορθώσεις στα βιβλία της γ΄ λυκείου και της γ’ γυμνασίου για τους τσάμηδες και για τους χάρτες. Τους είπα ότι δεν θα πάω γιατί έπρεπε να πάει ο υπουργός Εξωτερικών να υπογράψει. Διέκοψαν την επικοινωνία οι Αλβανοί και δεν πρόκειται να πάω εγώ να υπογράψω, δηλαδή “γουρούνι στο σακί”».
«Τελικά εκεί ήταν το μόνο λάθος μου, αντί να επιμείνω στην παραίτηση στις 8 Ιανουαρίου, ευτυχώς ήρθε αυτό το υπέροχο και έτσι παραιτήθηκα εδώ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έτσι κι αλλιώς, για λόγους κυβερνητικής αλληλεγγύης , έπρεπε να παραιτηθώ από τη θέση μου γιατί εγώ θα είμαι και στα συλλαλητήρια».
Σε ό,τι αφορά τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο κ .Ζουράρις υποστήριξε ότι «η σάτιρα είναι το όπλο των νικημένων, των αδυνάτων. Αντιθέτως, η άρνηση της σάτιρος υποδεικνύει δικτατορικά ή τυραννικά καθεστώτα ή τυραννικές ιδιοσυγκρασίες».
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Καμμένο, είπε: «Είναι βουλευτής Πειραιώς και αυτοί έχουν το πρόβλημα της ψηφοθηρίας. Καταλαβαίνω».
Όσο για το εάν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ, απάντησε: «Δεν έχω ιδέα από αυτά, θα τα δούμε σιγά-σιγά. Εγώ παραιτήθηκα από την κυβερνητική θέση για να διευκολύνω την κυβέρνηση». Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν του ζητήθηκε η παραίτηση. «Δεν ζητήθηκε από κανέναν, εγώ παραιτήθηκα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση