GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία ανάρτηση του γιατρού που έχασε τη ζωή του κάνοντας ορειβασία στις Άνδεις- ΦΩΤΟ

Ο καθηγητής νευροχειρουργικής Δημήτρης Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια της ορειβατικής ομάδας, της οποίας ήταν επικεφαλής, ...

Ο καθηγητής νευροχειρουργικής Δημήτρης Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια της ορειβατικής ομάδας, της οποίας ήταν επικεφαλής, στις Άνδεις να φτάσει στην κορυφή. Υπέστη καρδιακή ανακοπή και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό που ονειρευόταν.
Λίγες μέρες πριν, είχε φροντίσει μέσω ανάρτησής του στο Facebook να ενημερώσει τους φίλους του για την πορεία της ορειβατικής ομάδας, η οποία αποτελείτο από πέντε ορειβάτες.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος γιατρός έγραψε: «BASECAMP Αποστολή στις Άνδεις, Aconcagua 2018- Μετά από μια 9ωρη πεζοπορία στην καρδιά των Άνδεων, η πενταμελής ορειβατική αποστολή του Basecamp έφτασε στην κατασκήνωση βάσης του υψηλότερου βουνού της Αμερικής. Στις 7/9 ανεβήκαμε στα 5.000m και στήσαμε το camp 1 μεταφέροντας εφόδια και εξοπλισμό. Προς το παρόν ο καιρός είναι καλός με ηλιοφάνεια αλλά και δυνατούς ανέμους και ευελπιστούμε να είναι με το μέρος μας κατά την διάρκεια της τελικής αναμέτρησης μας με τα 6.962m της κορυφής Aconcagua. Στην Ελλάδα επιστρέφουμε στις 20/1 καθώς στις 24/1 ξεκινά το νέο τμήμα της Σχολής Ορειβασίας Χειμερινού Βουνού 2018 που αναμένεται και φέτος με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της ορειβασίας και να σχεδιάσουν τις δικές τους μοναδικές εξορμήσεις. Π.Κοτρωνάρος από Άνδεις».
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Facebook:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση