GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή που πιάνει φωτιά ένα από τα αεροσκάφη που συγκρούστηκαν στο Τορόντο - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ μέσα σε ένα αεροσκάφος, όταν αυτό συγκρούστηκε με ένα άλλο στο αεροδρόμιο του Τορόντο. Ένας απ...

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ μέσα σε ένα αεροσκάφος, όταν αυτό συγκρούστηκε με ένα άλλο στο αεροδρόμιο του Τορόντο.
Ένας από τους επιβάτες κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο φτερό του αεροσκάφους, καθώς και την αναστάτωση που επικράτησε, καθώς πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους, άλλοι ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει γίνει.
Όλα συνέβησαν όταν ένα αεροπλάνο που απομακρυνόταν με ρυμούλκηση από μια πύλη συγκρούστηκε με ένα τζετ που είχε προσγειωθεί, προκαλώντας πυρκαγιά.
Η WetJet ανακοίνωσε ότι μία πτήση που είχε προσγειωθεί από το Κανκούν του Μεξικό, με 168 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, περίμενε να κατευθυνθεί σε πύλη, όταν το χτύπησε αεροσκάφος της Sunwing, που απομακρυνόταν από πύλη, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.
Αμέσως, δόθηκε εντολή εκκένωσης και οι επιβάτες το εγκατέλειψαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης. Ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση