GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψε φωτιές η δημοσιοποίηση της επιστολής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επιδόματα - Τι απαντά η ίδια

Άναψε φωτιές η δημοσιοποίηση της επιστολής που απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά προς τον Πρωθυπουργό, με την οποία ζητεί ν...

Άναψε φωτιές η δημοσιοποίηση της επιστολής που απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά προς τον Πρωθυπουργό, με την οποία ζητεί να επανεξεταστούν οι διατάξεις για τα επιδόματα, διότι θα οδηγήσουν στην κατάργηση της στήριξης πολλών οικογενειών με τρία τέκνα και άνω.
Την επιστολή διάβασε από το βήμα της βουλής, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο ο εισηγητής της ΝΔ Χρίστος Δήμας με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίζει πως δεν τίθεται θέμα καταψήφισης.

Σε επικοινωνία που είχε το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Γεννιά εξέφρασε την απορία της πώς μια επιστολή, που εντάσσεται στο πλαίσιο των σχέσεων συνεργασίας που οφείλουν να έχουν οι βουλευτές με τους υπουργούς, βρέθηκε στα χέρια του κ. Χρίστου Δήμα. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα καταψήφισης, πολύ περισσότερο που αυξάνεται ο προϋπολογισμός για τα επιδόματα. Επισήμανα την ανάγκη να καταβληθεί προσπάθεια για εξορθολογισμό» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Γεωργία Γεννιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση