GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμιος Ημέρα Ελληνικού Κλαυθοργισμού...

Σύμπασα η Ελλάδα, από της Πρωτευούσης, έως τις διάσπαρτες Πόλεις, Κωμοπόλεις, Χωρία, Οικισμούς, ερημικές και εξοχικές κατοικίες, στο εξής...

Σύμπασα η Ελλάδα, από της Πρωτευούσης, έως τις διάσπαρτες Πόλεις, Κωμοπόλεις, Χωρία, Οικισμούς, ερημικές και εξοχικές κατοικίες, στο εξής θα θρηνεί μετά κλαυθμυρισμών απαύστων, ενιαχού δε και μετ’ οδυρμών, μετά την καθιέρωση από τον ΟΗΕ (Ομάς Ηγετών Εξουσίας), Παγκοσμίας Ημέρας Ελληνικού Κλαυθοργισμού. Και αυτό γιατί την Ελλάδα την συμπαθούν ιδιαιτέρως και της συμπαρίστανται άπαντες, με πρωτοπόρους και φανοστάτες τους Ευρωπαίους χρηματοβόρους αυτής, οι οποίοι και εισηγήθηκαν αυτήν την καθιέρωση της Παγκοσμοιότητος.

Εφ’ όσον τους «στραγγαλίζομεν» οικονομικώς καθημερινώς και στο διηνεκές, (σκέφθηκαν) καλόν θα είναι να ενθυμείται η ανθρωπότητα αυτήν την ημέραν της δυστυχίας και μίαν φοράν τον χρόνον να κλαίει και να συμπάσχει μετ΄αυτών. Τις λοιπές 364 ημέρες θα κλαίει και θα στενάζει πενίας ένεκεν μόνη της. Θα δεινοπαθεί ο Έλληνας Μικρομεσαίος, τον οποίον ελαφρώς «ζορίσαμεν», ο στερούμενος των αποδοχών και των συντάξεών του, της ανέτου υγειονομικής περιθάλψεως συνωδά της οικονομικής διολισθήσεως στο άγνωστον, της πλήρους ανεργίας και λιτότητας, τα οποία τον βασανίζουν κατά τρόπον αφάτου βαρύτητος, της απωλείας των κινητών και ακινήτων του….. Τα έχει συνηθίσει όμως, σκέφθηκε ο ΟΗΕ και, ας μη του τα υπενθυμίζομεν καθημερινώς. Μόνον μίαν ημέραν το έτος θα του λέγομεν προσχηματικώς έως ειρωνικώς, ότι συμπάσχομεν μετ΄ αυτού, ότι είμεθα στο πλευρόν του!!!! Θα του υπενθυμίσομεν ότι αυτός είναι στην Εξουσίαν κυρίαρχος και με ρόλον άκρως αποφασιστικόν και ότι στην Κυβέρνηση έχει ορίσει πολιτικόν Κόμμα, απλώς και μόνον για να κινεί τις Διοικητικές διαδικασίες και να νομοθετεί καθ’ υπόδειξη Υμών Αυτών!!!

Με τόσες αρμοδιότητες που του έχομεν παραχωρήσει, είναι ήρεμος και πράος, ήσυχος και ήρεμος και ουδόλως διαμαρτύρεται!! Αισθάνεται πανευτυχής που είναι στην Εξουσίαν, την οποίαν τα προηγούμενα χρόνια τα λοιπά Πολιτικά Κόμματα του είχαν αποστερήσει παντελώς και ζούσε υπό καταπίεση και δυσπραγίαν οικονομικήν. Τώρα όλα αυτά εξέλιπαν. Ελέγχει την Κυβέρνηση απολύτως, εφ’ όσον αυτός είναι στην Εξουσίαν του Κράτους, θεωρεί τιμητικήν την πρώτην φοράν ανάλογην άσκηση παραχωρήσεως των κυριαρχικών του δικαιωμάτων, τα οποία δεν εθίγησαν όπως διατυμπανίζει ο ΟΗΕ!!

Για μίαν ακόμα φοράν η Ελλάδα, έγινε χώρα υποδειγματικής διακυβερνήσεως, ανεξαρτήτως αν βιοί εν μέσω άλγους και δυστυχίας! Αυτό το λεπτόν σημείον, αυτήν την ειδοποιόν διαφοράν μεταξύ άλλων κρατών θέλομεν να επισημάνομεν και να εξάρομεν, κλαίγοντες από χαράν, άπαξ του έτους, μετά των συμπαθών και αγογγύστως αποστερουμένων των πάντων, πενομένων Ελλήνων!

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση