Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ η τροπολογία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη σε εφορίες και ταμεία...

  Από την Πρωτομαγιά τίθεται σε ισχύ η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για χρέη προς το δημόσιο, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή και για χρέη σε εφορίες και Ταμεία, η οποία ορίζει ότι θα γίνονται πλειστηριασμοί και κινητών περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών.
  Όσον αφορά στα ακίνητα θα βγαίνουν στο «σφυρί» στην εμπορική τους αξία.
  Παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - καθώς δεν υπάρχει καμία νομοθετική πρόβλεψη για την προστασία των οφειλετών - επεδίωξε να καθησυχάσει λέγοντας ότι η ΑΑΔΕ θα εφαρμόσει τη νέα ρύθμιση με τα ίδια «φίλτρα» που ισχύουν και τώρα, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται οι οφειλέτες.
  Δείτε ΕΔΩ όλη την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 13 Ιαν 2018, 5:54:00 μ.μ.  ΒΡΕ οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πάθουν ταράκουλο ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΌΠΟΤΕ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ και αυτές οι καργιολες που διορισθήκανε βουλευτές δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους ..

  Αλλά αν νομίζουν και στην νέα δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ότι με τον ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΗΓΌ να λέει και να έχει άκρο νεοφιλελεύθερες γνώμες ότι θα κάνουν περίπατο τους γελάσανε θα φάνε ΜΑΎΡΟ που θα ανάψουν οι κώλοι ..ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ... ΠΑΝΤΩΣ αυτό που βγαίνει στον κόσμο είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο αλήτης ΤΣΙΠΡΑΣ σας έκλεψε το πρόγραμμα κλαίτε σαν της πουτάνες όλοι σας λύσης δεν ακούμε αοριστίες ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ θα μειώσουμε τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ 30% σε δυο χρονια δεν ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΆΚΡΑ ΜΑΎΡΑ Η ΚΌΚΚΙΝΑ...Αυτό γνωρίζουν και οι ξένοι-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ και οι μυστικές τους υπηρεσίες ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ κρατάνε τον ΤΣΙΠΡΑ στην κυβέρνηση

  Item Reviewed: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ η τροπολογία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη σε εφορίες και ταμεία... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr