GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου - Το κορίτσι που γελούσε στα δύσκολα

Κηδεύτηκε, σήμερα, από τον ιερό ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου, στη νέα παραλία, η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου, που πέθανε χθες τη νύχτα σε ηλικί...

Κηδεύτηκε, σήμερα, από τον ιερό ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου, στη νέα παραλία, η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου, που πέθανε χθες τη νύχτα σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Εργάστηκε αδιάλειπτα τα τελευταία 25 χρόνια ως κινηματογραφική (αρχικά) συντάκτης στο περιοδικό Parallaxi, ενώ συνεργάστηκε για σειρά χρόνων και με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και την εφημερίδα του "Πρώτο Πλάνο".
Επαγγελματικά και κοινωνικά απόλυτα αξιοπρεπής, έντιμη και σοβαρή γνώστης του αντικειμένου στο οποίο αρθρογραφούσε, υπήρξε μία απο τις πλέον σημαντικές και σοβαρές παρουσίες στο χώρο της εναλλακτικής έντυπης δημοσιογραφίας.
Αφήνει πίσω της δύο παιδιά και πλήθος εμπεριστατωμένων κειμένων της για την πόλη, τον πολιτισμό και το σινεμά.
ΦΩΤΟ: parallaxi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση