GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι αποχαιρέτησαν οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού τον Βασίλη Στεφανάκο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Βασίλη Στεφανάκο. Συγκεκριμένα μαζεύτηκαν σε χώρο των φυλα...

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Βασίλη Στεφανάκο. Συγκεκριμένα μαζεύτηκαν σε χώρο των φυλακών και δύο από αυτούς εκφώνησαν επικήδειο για τον δολοφονημένο πρώην βαρυποινίτη.
Συγκεκριμένα είπαν μεταξύ άλλων:
«Ο Βασίλης δεν είναι πια κοντά μας σαν παρουσία. Είναι όμως στο μυαλό και στην καρδιά μας. Προσπάθησε πολύ να αλλάξουν πράγματα. Αν για κάποιους έχουν βελτιωθεί τα πράγματα εδώ μέσα, είναι και επειδή ο Βασίλης αγωνίστηκε γι αυτό» τόνισαν χαρακτηριστικά»
«Καθόταν σε αυτήν την καρέκλα στο κελί 40. Η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους. Βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, είτε οικονομική, είτε να βρει δικηγόρο. Είτε τον συμπαθούσε κανείς είτε δεν τον συμπαθούσε όλοι του αναγνώριζαν ένα πράγμα: Είχε διαλέξει έναν δρόμο και τον ακολουθούσε. Έκανε πολλά για τους κρατούμενους. Οι πράξεις του μένουν. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.».
Στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ αμέσως μετά φώναξαν «Καλό ταξίδι Βασίλη, αθάνατος!», ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση