GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κατεργαριές του Τράμπ για να ρίξει τις γυναίκες των φίλων του στο κρεβάτι - Γαργαλιστικές αποκαλύψεις - ΒΙΝΤΕΟ

Το βιβλίο «Fire and Fury», δηλαδή "Φωτιά και Θυμός" για τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ είχε γίνει μπεστ σέλερ πριν καν κυκλοφορή...

Το βιβλίο «Fire and Fury», δηλαδή "Φωτιά και Θυμός" για τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ είχε γίνει μπεστ σέλερ πριν καν κυκλοφορήσει.

Με το που κυκλοφόρησε, ξεπούλησε με τον κόσμο να κάνει ουρές από τα ξημερώματα έξω από τα βιβλιοπωλεία για να το προμηθευτεί.

Οπως γράφει η "Daily Mail" οι πιπεράτες λεπτομέρειες για τον άτακτο Ντόναλντ είναι περισσότερο από "καυτές". Ο πλανητάρχης που είναι εθισμένος στο ωραίο φύλο δε δίσταζε να "ξύσει" και να "παίξει" με τα άγρια ένστικτα των ανθρώπων όπως η ζήλεια και η εκδίκηση. Στόχος του φυσικά να εμπλουτίσει τη λίστα με τις κατακτήσεις του με τα ονόματα των συζύγων και των συντρόφων των...φίλων του. Αν αυτό δε λέγεται άσπονδη φιλία...τότε τι λέγεται;
Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα είναι εξόχως γαργαλιστικά: "Οταν κυνηγούσε την γυναίκα ενός φίλου του προσπαθούσε να την κάνει να πιστέψει πως ο άνδρας ίσως δεν ήταν αυτό που εκείνη νόμιζε. Αυτό για να το πετύχει έκανε το απόλυτο mind game ( παιχνίδι του μυαλού).
Έβαζε την γυναίκα να ακούει τη συνομιλία που θα είχε ο Τραπ με τον άντρα της στο γραφείο του. Στη συνέχεια καλούσε με κάποια δικαιολογία τον άντρα αυτόν στο γραφείο του. Εκεί του έκανε διάφορες ερωτήσεις για την σεξουαλική του ζωή με την γυναίκα του με στόχο να τον εκθέσει και να τον κάνει να παραδεχτεί πως έχει πάει με άλλες γυναίκες ή θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε όργιο με τον πλανητάρχη και νεαρές αιθέριες υπάρξεις.
Στο διάστημα αυτό βέβαια οι σύζυγοι των "φίλων του" άκουγαν τα πάντα και με στόχο την εκδίκηση συχνά ήταν πρόθυμες να πληρώσουν τους άντρες τους με το ίδιο νόμισμα και να κοιμηθούν με τον Τράμπ. Τι σήμαινε αυτό; Ο,τι ο Ντόναλντ είχε πετύχει τον στόχο του.
Λυσσαλέες οι αντιδράσεις του Λευκού Οίκου
Μόλις ο Τράμπ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του βιβλίου, αντέδρασε λυσσασμένα πριν καν κυκλοφορήσει και μάλιστα προσπάθησε να αποτρέψει την κυκλοφορία του.

Ισχυρίζεται φυσικά πως όσα γράφει ο συγγραφέας είναι ψέμματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση