GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές Τζανακόπουλου κατά Φράγκου - Τι απάντησε για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές κατά του Στρατηγού ε.α. και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για το Σκ...

Αιχμές κατά του Στρατηγού ε.α. και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Γνωρίζαμε τον Φράγκο Φραγκούλη ως εν αποστρατεία στρατηγό, σήμερα εμφανίζεται και ως επίδοξος πολιτικός ηγέτης. Αν ο ίδιος πράγματι εννοεί αυτά που λέει, τότε εμείς θα του πούμε ότι ο τελικός κριτής σε κάθε πολιτική τοποθέτηση δεν είναι ούτε οι δημοσιογραφικοί διθύραμβοι ούτε η έντονη κάλυψη των τοποθετήσεων από τα ΜΜΕ. Ο τελικός κριτής θα είναι ο λαός» είπε ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς για τα σενάρια περί δημιουργίας ενός κόμματος, στο οποίο υποτίθεται ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Ο κ. Φράγκος είναι προφανές ότι θέλει να στήσει μια πολιτική σταδιοδρομία στο ζήτημα του ονόματος, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και πολλοί άλλοι πολιτικοί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Αντώνη Σαμαρά.

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς ότι δόθηκε εντολή να μην μεταδοθεί το συλλαλητήριο σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ και τα άλλα μεγάλα κανάλια, είπε:
«Δεν θυμάμαι ποτέ η ΕΡΤ να μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση συλλαλητήρια. Επομένως δεν κατανοώ το ερώτημα».
Παράλληλα έκανε λόγο για γελοιότητες, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς ότι υπήρξε εντολή να δοθεί από την αστυνομία μικρότερος αριθμός διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση