GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα του Αρναούτογλου για τον Αγγελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον παλιό του συνεργάτη και φίλο, Κωνσταντίνο Αγγελίδη, μίλησε με συγκινητικά λόγια, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτο...

Για τον παλιό του συνεργάτη και φίλο, Κωνσταντίνο Αγγελίδη, μίλησε με συγκινητικά λόγια, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
«Πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Κωνσταντίνου του Αγγελίδη… Εγώ δεν ήμουν εδώ όλο αυτό τον καιρό για να πω κάτι για τον Κωνσταντίνο, αν και με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα επειδή συνεργαστήκαμε στο πρωινό», ανέφερε.
«Είναι μια στιγμή που το μόνο που μπορείς να κάνεις ή να προσεύχεσαι ή να εύχεσαι… Τώρα οι συζητήσεις και οι κουβέντες δεν βοηθάνε καθόλου… Λένε ότι οι γιατροί είναι πολύ χαρούμενοι… Και νομίζω ότι το θαύμα γίνεται, μη λέμε πράγματα υπερβολικά γιατί δεν ξέρουμε, αλλά απ' ό,τι φαίνεται πάνε όλα προς το καλύτερο. Μακάρι! Ο Κωνσταντίνος είναι ένα γλυκό παιδί, ένα πολύ καλό παιδί και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, με αυτό που έπαθε», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση