GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Ο υπουργός Άμυνας θα βρεθεί ενώπιον των πολιτικών ευθυνών του - Επίθεση κατά Δ.Καμμένου - ΒΙΝΤΕΟ

«Προφανώς υπάρχει μία απόκλιση από τις θέσεις που διατυπώνουν οι ΑΝΕΛ. Δεν είναι, προφανώς, νέο θέμα, το γνωρίζουμε», δήλωσε ο βουλευτής ...

«Προφανώς υπάρχει μία απόκλιση από τις θέσεις που διατυπώνουν οι ΑΝΕΛ. Δεν είναι, προφανώς, νέο θέμα, το γνωρίζουμε», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στις θέσεις του κυβερνητικού εταίρου στο Σκοπιανό.
«Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, βεβαίως, έχει την προσωπική άποψή του. Ο κ. Καμμένος θα βρεθεί, λοιπόν, ενώπιον των προσωπικών του πολιτικών ευθυνών. Θα πει τι θα κάνει. Δεν βιαζόμαστε», τόνισε ο πρώην υπουργός.
Στη συνέχεια, ο κ. Φίλης εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου λέγοντας:
«Ο κ. Δημήτρης Καμμένος και αυτό δεν αφορά όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ, έχει μία, κατά τη γνώμη μου, ροπή προς την ακροδεξιά, για να το πω ευγενικά. Δεν τον έχω ψηφίσει για το προεδρείο της Βουλής. Δείτε τι έχει πει κατά καιρούς. Με τους βασανιστές της χούντας συναγελαζόταν, αντισημίτης ήταν. Δεν είναι ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζει, κατά την γνώμη μου, τον χώρο των ΑΝΕΛ».
Δείτε μετά το 11ο λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση