Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

  Σοβαρές ζημιές από τις κατολισθήσεις στο Λεπρέο Ηλείας - Βράχοι κατέστρεψαν σπίτι – ΦΩΤΟ


  Η έντονη κακοκαιρία που έπληξε κατά τη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές στην τοπική κοινότητα Λεπρέου, στην ορεινή ζώνη του δήμου Ζαχάρως.
  Από τις βροχοπτώσεις, ολόκληροι βράχοι αποκολλήθηκαν με αποτέλεσμα να καταστρέψουν οικία στην είσοδο του χωριού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, καθώς οι ένοικοι του σπιτιού διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.
  Οι ζημιές που προκλήθηκαν στην κατοικία είναι μεγάλες, αφού, η σκεπή καταστράφηκε ενώ από τύχη γλίτωσαν και διπλανές κατοικίες που βρίσκονται στο σημείο. Από νωρίς το πρωί, μηχανήματα του δήμου Ζαχάρως παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Μητρόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου και φορέων του δήμου, βρίσκονται στο σημείο, όπου προσπαθούν να αποκαταστήσουν την βατότητα της οδού, την οποία οι τεράστιοι βράχοι απέκλεισαν.
  Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά στην περιοχή, ωστόσο συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους κατοίκους.
  Δείτε φωτογραφίες:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Σοβαρές ζημιές από τις κατολισθήσεις στο Λεπρέο Ηλείας - Βράχοι κατέστρεψαν σπίτι – ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr