GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ!" Καταγγέλουν την Γεννηματά για "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" σε βάρος του ΠΑΣΟΚ...

Παύλος Αθανασόπουλος    Δεν υπαρχουν υποψήφιοι παρα μονο κομματα και κινησεις που συναποτελουν το ΚΙΝΑΛ διαμηνυσε η κ. Γεννηματα. Δηλα...

Δεν υπαρχουν υποψήφιοι παρα μονο κομματα και κινησεις που συναποτελουν το ΚΙΝΑΛ διαμηνυσε η κ. Γεννηματα.
Δηλαδη οσοι ψηφισαμε Μανιατη,Καμινη και Ανδρουλακη στον πρωτο η δευτερο γυρο πιαστηκαμε πολύ μαλακες που συμμετείχαμε στο στημενο παιχνιδι.
Αντίθετα τα ανύπαρκτης εκλογικης καταγραφης ΚΙΔΗΣΟ,ΔΗΜΑΡ και Κινησεις και το Ποταμι του τεταρτου Σταυρου εχουν ρολο.
Η απολυτη περιφρονηση των 210.000 πολιτων.
Αλλα ποια κομματα.
Στο ΠΑΣΟΚ η κ.Γεννηματα εχει διαλυσει Κεντρικη Επιτροπή και Πολιτικο Συμβουλιο.
Δεν υπαρχει κανενα οργανο παρα η απολυταρχια της προεδρου.
Και το συνεδριο είναι αγνωστο αν και ποτε θα γινει.
Οι επιλεγεντες ως ΠΑΣΟΚ δεν εκφραζουν το υπο διαλυση κομμα αλλα είναι απλα φιλοι της κ.Γεννηματα.
Οσοι αυτοπροσδιοριζονται μεταρρυθμιστες,εκσυγχρονιστες,ανανεωτικοι αριστεροι και παιρνουν μερος στη σημερινη φιεστα είναι συνενοχοι πραξικοπήματος.

Panagiotis Louskos
"Δεν υπάρχουν υποψήφιοι , υπάρχουν μόνο τα κόμματα που συμφώνησαν στην δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ."....διαβάζω σημερα στο ΒΗΜΑ , οτι διαμηνύουν κύκλοι της κ. Γεννηματα .
• Λοιπόν έχουμε και λέμε : τα κόμματα ειναι ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΙΔΗΣΟ-ΔΗΜΑΡ.
• Απ ολα αυτά τα κόμματα , στο μεν ΠΑΣΟΚ εδώ και 9 περίπου μήνες , έχουν καταργηθεί ολα τ εκλεγμένα όργανα , έχουν καταργηθεί όλες οι συλλογικές - δημοκρατικές λειτουργίες με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μιλάμε για ενα κόμμα ανύπαρκτο ως θεσμό , με μόνο στοιχείο ταυτότητας η σφραγίδα του .
• Τα υπόλοιπα κόμματα ούτως η άλλως εδώ και πολύ καιρό δεν υφίστανται ως ζωντανοί οργανισμοί και το μόνο στοιχείο ύπαρξης τους ειναι τα ονόματα των αρχηγών τους .
• Ειναι σαφές οτι αυτη η αντίληψη των πραγμάτων , οδηγεί σε #απολυτηυποβάθμιση , του μόνο ζωντανού στοιχείου πολιτικής παρουσίας , που ειναι οι 210000 πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες .
• Επιπλέον αυτη η σκόπιμη πρακτική στοχεύει σε ενα και μόνο στόχο : Να μην υπάρξει καμια έκφραση του ΝΕΟΥ ....να μην ΑΛΛΑΞΕΙ τίποτα σε απόψεις και πολιτικό προσωπικό .
Ενα προσωρινό λίφτινγκ ....αναπαραγωγής του #παλαιου.....γι αυτο και επιλέγονται οι απαρχαιωμένες πρακτικές #διορισμων με στόχο την #χειραγωγηση .....
#αυτα_και_καλη_επιτυχια_σημερα....

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Όσοι τα χώνουν στην Φώφη για τους αποκλεισμούς έχουν δίκιο ,τον κόσμο βέβαια δεν τον αφορά τίποτε από τα εσωκομματικα τερτιπια διότι έχει προβλήματα επιβίωσης και καθημερινότητας ...Η αλήθεια είναι ότι αυτό το εσωκομματικο τερτιπι αποκλεισμού το λες και υποκλοπή ψήφου ,διότι εγώ ψήφισα την συγκεκριμένη να ενώσει και όχι να διαιρεθεί το όποιο κόμμα πάλι !

Φανή Αγορίτσα
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα ονόματα της διορισμένης ΟΕΣ εν όψει Συνεδρίου για την ίδρυση του Νέου Φορέα . Απαρτίζεται από 612. Δε λείπει κανείς. Λείπει όμως ένας. Ο πρώην Γραμματέας. Υπήρχε μήπως ο φόβος ότι θα γινόταν 613;

Panagiotis Kostoulas
Παραφράζοντας την εν έτει 1985 δήλωση του γέρου Καραμανλή επ αφορμή της ανακοίνωσης Σαρτζετάκη για την προεδρία " είναι προφανές ότι μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης επιτροπής συνεδρίου Κιναλ δι εμέ το θέμα της οποίας συμμετοχής μου στο κόμμα Φώφη & friends ελυθη αυτομάτως".
Καλή συνέχεια σε όσους φίλους συνεχίσουν. Τους θεωρώ ήρωες.

Damoulianos Simonetatos Chris
Τέτοιες .αλακιες κάνει, και θα φάμε γρήγορα τα μουστάκια μας.

Xarikleia Samara Papalamprou
Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Η κατρακύλα του παλαιού με ότι κουβαλάει και με τη Φώφη γαντζομένη.....

Kosmas Amoiridis
Γι αυτό δεν την ήθελα. Κουβαλάει παλιές νοοτροπίες.

Dimitris Tzamis 
Τα γνωστά. Η αταβιστική αγελαία συμπεριφορά όσων δε θέλουν κάτι καινούριο. Εγώ λέω, ας επιμείνει. Η πραγματικότητα θα τον φέρει σε θέση ευθύνης, όπως έφερε και το Σημίτη. Αυτή η ρημάδα η πραγματικότητα είναι ξεροκέφαλη.

Γρηγόριος Πολυχρόνης 
Δεν πρόκειται για αγελαια συμπεριφορά γιατί διαφωνούν παρα πολλοί. Όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο για κανέναν τι θα γίνει στο μέλλον. Νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία για το χώρο να ανακάμψει.

Βασίλκα Μερεντίτη 
Εμείς το ξέρουμε ότι είναι μικρή η φωφη. Τώρα φροντίζει η ίδια να το μάθουν όλοι.

Φίλιππος Μαλουσαρης 
Παλι ο Λαλιωτης θα κανει κουμαντο. Νεκραναστασεις μονο το Πασοκ μπορει να κανει!!!

θανασης κουκουσελης 
Ο Ανδρουλάκης δεν έχει πεί τίποτα , μην προτρεχεται, λίγο υπομονή δεν υπάρχει όπως πάντα, δηλητήριο η κριτική.....

Σοφία Τσιριγώτη 
Ο Ανδρουλάκης μιλάει και τον αποδέχονται,στο Ευρωκοινοβούλιο,είναι δυνατόν να μην έχει να πεί τίποτα;;;;;;;;;;ΕΝΩΝΟΥΜΕ δεν ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ είμαστε όλοι απαραίτητοι......

Gavrilis Xarazidis 
Μην ξεχναει η πρόεδρος οτι ο Ανδρουλάκης εχει το 43%....
Ενα τσακ να κάνουμε, θα παει στις εκλογές και δεν θα μπει στην βουλή ουτε απ'εξω!!!

Eleni Liana Iatrou 
Νεο κόμμα με φθαρμένα υλικά δεν γίνεται. Θα ξανά ασχοληθώ μόνο εαν δω νέο φορέα στον χώρο με συμμετοχή Βενιζέλου

Theodore Orkopoulos
Συμπεραίνω ότι η πρόθεση των ιθυνόντων, δεν είναι να οδηγηθεί η παράταξη στο μέλλον, αλλά να επιστρέψει το μέλλον, στο παλιό!
Είναι βαθειά νυχτωμένοι όλοι τους! Αντί να ανοίξουν περισσότερο την χαραμάδα που άνοιξαν 210.000 πολίτες να μπει το φως, με τις ενέργειες που μία-μία ανακοινώνουν, την κλείνουν και μας κατακλύζει το σκοτάδι!
Ανακοινώθηκε η πολύ-μα πολύ- μεγάλη λίστα της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής», 700 μέλη συμμετέχουν στην επιτροπή, που με μια πρώτη ματιά αποτελούν -κατά πλειοψηφία- το παλιό, πολύ βαθύ και πολύ σκοτεινό, ΠΑΣΟΚ.
Τι συνέδριο για το νέο Κόμμα θα είναι αυτό, που θα έχει 700 παλιούς αριστίνδην συνέδρους, που οι περισσότεροι έχουν προηγούμενα συμμετάσχει σε όλα τα άλλα συνέδρια που μας οδήγησαν μέχρι εδώ? Μάλιστα πολλοί από αυτούς τα διαμόρφωσαν, με ποικίλες εφαρμογές νοθείας περί την συμμετοχή, ψηφοφορία αλλά και την καταμέτρηση!
Πραγματικά λυπάμαι και δεν ξέρω τι να πω, στις πολλές δεκάδες εκατοντάδες ανθρώπων που επιστράτευσα να συμμετάσχουν στην επανασύσταση της παράταξης!
Λείπει η κοινωνία από το συνέδριο και θα λείπει -όπως δείχνουν τα πράγματα- και από το εκλογικό αποτέλεσμα, να το θυμηθείτε!
Προτείνω στους καλούς φίλους που θα διαβάσουν τις γραμμές μου, να δουν με ψυχραιμία την κατάσταση, να μην νοιάζονται γιατί δεν είναι οι ίδιοι ή φίλοι τους στην λίστα (που μας αφήνει αδιάφορους), αλλά να επιστρατευτούν στην στήριξη ενός Κύκλου, ενός άλλου κινήματος ιδεών, που θα ελέγχει με επιχειρήματα και πληροφόρηση, το «Κίνημα Αλλαγής»!
Μια ομάδα δρομέων μεγάλων αποστάσεων που θα φέρνει τα καρδιοχτύπια της κοινωνίας και της Ελλάδας στο προσκήνιο και θα υποχρεώνει το Κίνημα Αλλαγής -όπως θα εξελιχθεί- να βρίσκει τον δρόμο του! ΟΧΙ με οργανωτικές παρεκτροπές, αλλά με το ορθό και την αλήθεια! Και αν δεν θελήσει το κίνημα να πορεύεται στον δρόμο του ορθού και της αλήθειας, να μην συνεργούν και να μην βοηθήσουν την βύθιση της Ελλάδας και των Ελλήνων σε μεγαλύτερη απόγνωση!
Πρέπει να έχουμε την γνώσιν σαν φύλακες και να τραβάμε από το αυτί τους αμετανόητους, μέχρι να το ξηλώσουμε! Διαφορετικά θα τραγουδάμε όλοι μαζί με τον ποιητή: «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις»*!

*Καβάφης: Απολείπειν ο θεός Αντώνιον
Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθεί
αόρατος θίασος να περνά
με μουσικές εξαίσιες, με φωνές—
την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου
που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου•
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση