GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας στον Παυλόπουλο: Στόχος η οικοδόμηση μιας εθνικής γραμμής στο Σκοπιανό

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η οικοδόμηση μιας εθνικής γραμμής στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον δι...

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η οικοδόμηση μιας εθνικής γραμμής στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μπροστά στις κάμερες στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι οι διαφορετικές απόψεις είναι θεμιτές, αλλά όχι οι μικροκομματικές αντιπαραθέσεις.
"Σε κλίμα ουσιαστικού διαλόγου και νηφαλιότητας να αντιμετωπίσουμε το θέμα", είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συνέχισε: "Άλλωστε, η χώρα, κυρίως στην εξωτερική πολιτική της, έχει συνέχεια. Και αυτή τη συνέχεια σεβόμαστε και προεκτείνουμε στο σήμερα και στο αύριο".
Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε πως υπήρξε μια προσπάθεια προσέγγισης και γίνανε κάποια βήματα και σε ό,τι αφορά την ένδειξη κατανόησης ότι τα ζητήματα του αλυτρωτισμού είναι ζητήματα που πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα στα θέματα προς επίλυση. «Νομίζω ότι είναι θετικό και ως ένδειξη καλής θέλησης η αλλαγή ονομασίας και στο αεροδρόμιο και στην εθνική οδό που συνδέει τις δύο χώρες, καθότι είναι κρίσιμο θέμα. Όλοι μας έχουμε μεγάλη ευαισθησία. Κανείς δεν μπορεί να σφετερίζεται Ιστορία άλλου λαού.Το επόμενο διάστημα θα επιμείνουμε σε μια εντατικοποπίηση των προσπαθειών μας» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση