GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΔΕΙΤΕ πώς η Ντόρα Μπακογιάννη μπέρδεψε τα Θεοφάνια με την ...Ανάσταση

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο twitter για τα Θεοφάνεια, άναψε φωτιές και έριξε το σύστημα, αφού το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, μπέ...

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο twitter για τα Θεοφάνεια, άναψε φωτιές και έριξε το σύστημα, αφού το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, μπέρδεψε τις ευχές των Θεοφανείων με εκείνες της Ανάστασης και έγραψε: «Το Άγιο Φως να φωτίσει όλους τους Έλληνες»
Αμέσως οι ακόλουθοι της και μη, άρχισαν να της απαντούν και να της λένε ότι είναι πολύ μπροστά… τουλάχιστον τρεις μήνες. Κάποιοι της ευχόντουσαν Καλό Πάσχα και κάποιοι άλλοι Χριστός Ανέστη.





anemosanatropis

1 σχόλιο

  1. Αυτοί όλοι έχουν ένα και μοναδικό ΘΕΌ το χρήμα ο ΘΕΟΣ του απλού λάου είναι για να μαζεύουν ψυφαλάκια εεε και για αυτό κάνουν που και που κανένα λαθάκι..

    Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του... Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση