GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΔΡΟΙ Μητσοτάκη! "Ο Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες, δεν γίνομαι συνένοχος..."

Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντη...

Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέφυγε να διαμορφώσει συνθήκες πραγματικής συναίνεσης, καθώς επέλεξε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και μετά να ενημερώσει του πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «κλείνει ένα παράθυρο ευκαιρίας», καθώς η κυβέρνηση προβαίνει σε υπαναχωρήσεις χωρίς να λάβει διασφαλίσεις από την άλλη πλευρά.
«Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό. Προσήλθε στη διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εξασφαλίσει καν τη συναίνεση του κυβερνητικού του εταίρου» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης και κατέστησε σαφές πως «ο κατακερματισμός της λύσης σε επιμέρους θέματα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός».Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πορευτεί σε αυτόν τον δρόμο μόνος του, ας μην ψάχνει τώρα για άλλοθι ούτε για συνενόχους».
Η συζήτηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ κράτησε 45 λεπτά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Μαξίμου στις 10:25 και αποχώρησε στις 11:10.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση