GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΒ Βασιλόπουλος: "Δεν έχουμε καμία σχέση με το περιστατικό στην περιοχή του Βόλου..."

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος μετά από τις καταγγελίες που την ενέπλεκαν στο περιστατικό με την κλοπή γάλακτος από σούπερ μά...

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος μετά από τις καταγγελίες που την ενέπλεκαν στο περιστατικό με την κλοπή γάλακτος από σούπερ μάρκετ και την έφεραν  να έχει καταθέσει μήνυση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της AB Βασιλόπουλος αναφέρει:
Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε περιστατικό κλοπής βρεφικού γάλακτος σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το περιστατικό αυτό συσχετίστηκε εντελώς λανθασμένα με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό σε κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Βόλο και συνεπώς δεν έχουμε προβεί σε οποιαδήποτε μήνυση. Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση κατάστημά μας και ουδεμία σχέση έχουν με την ΑΒ Βασιλόπουλος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαχρονικά και με συνέπεια λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της και ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση