GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σπάσανε τα δόντια μου, αιμορραγούσα και ζω ακόμα" - Συγκλονίζει η γιαγιά που την λήστεψαν ανήλικοι - ΒΙΝΤΕΟ

Τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της όταν δέχθηκε βίαιη επίθεση από τρεις ανήλικους Ρομά, περιέγραψε στον ΑΝΤ1, η 82χρονη από τη Λακωνία. ...

Τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της όταν δέχθηκε βίαιη επίθεση από τρεις ανήλικους Ρομά, περιέγραψε στον ΑΝΤ1, η 82χρονη από τη Λακωνία. Τα παιδιά συνελήφθησαν, αλλά αφέθησαν ελεύθερα, ενώ στους γονείς επιβλήθηκε ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.
"Δεν μπορώ να το πιστέψω πού βρήκα τη δύναμη, που σπάσανε τα δόντια μου, αιμορραγούσα, η μέση μου, τα γόνατά μου και ζω ακόμα παιδί μου. Να μην το ξαναπεράσει άλλη γυναίκα αυτό που έπαθα", ανέφερε εμφανώς σοκαρισμένη η κ. Δήμητρα Χίου.
Λίγες ώρες μετά αναγνώρισε τους δύο από τους τρεις δράστες στο αστυνομικό τμήμα. O ένας μάλιστα της ζήτησε συγγνώμη. Νωρίτερα της είχαν πει τα κάλαντα.
«Στην αστυνομία ήρθανε, τα γνώρισα και μου ζήτησε ο ένας συγγνώμη. Τι συγγνώμη του λέω, τι συγγνώμη ζητάς; Πρέπει να με σκοτώσεις από το σπίτι μου; Είναι στο δρόμο άνθρωποι και μου φυλάνε το χέρι και μου λένε την ευχή σου. Και αυτοί να με σκοτώνουνε; Πού έχουμε φτάσει;» περιγράφει η ηλικιωμένη γυναίκα.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση