GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για το συλλαλητήριο και τις «χορηγίες» του...

Nikos Roussis    Αίντε κοθώνια, πάλι μέσα έπεσα. Ρώτησα, προχθές, με νόημα ποιοί πλερώσανε για την μεταφορά του πλήθους, απ' όλη τ...

Αίντε κοθώνια, πάλι μέσα έπεσα.
Ρώτησα, προχθές, με νόημα ποιοί πλερώσανε για την μεταφορά του πλήθους, απ' όλη την Ελλάδα, στο συλλαλητήριο της Σαλονίκης και πέσατε να με φάτε.
Τωρα φάτε στη μάπα, αυτά που λέει ο Βασίλης Μαυροσκάς -μέλος μέχρι προχθές της δημοτικής κίνησης «Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν Ακομμάτιστοι Πολίτες», από την οποία προήλθε η «Συντονιστική Επιτροπή» του συλλαλητηρίου και ο οποιος αποχώρησε, καταγγέλοντας τους.
«την 14/1 συζητήθηκαν και οι οικονομικές ανάγκες της εκδήλωσης. Μ’ έκπληξη άκουσα από τα δυο προαναφερόμενα μέλη της επιτροπής φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο.... διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφτεί από χορηγίες, αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού!"
Τώρα που θα βγούνε στη φόρα και τα ονόματα των ελληνοαμερικάνων χορηγών ανακράξτε
"Η Μακεδονία είναι ελληνική και που να πάρουμε εμείς τα ζώα χαμπάρι"
-----------------------------
Σε σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο «για τη Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη προχωρά ο Βασίλης Μαυροσκάς, εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου μέσω της δημοτικής κίνησης «Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν».
Ο  αγροτοσυνδικαλιστής κάνει λόγο για αυθαίρετες ενέργειες από μέλη της συντονιστικής επιτροπής, επιβολή του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου παρά την αρνητική άποψη της Επιτροπής και -το βασικότερο- «σκοτεινές» χορηγίες για την κάλυψη των υπέρογκων εξόδων της διοργάνωσης.
«Αφήνω τη μυρωδιά της καμαρίλας σε όσους μπορούν να την αντέξουν αλλά και είναι πρόθυμοι να την υπηρετήσουν», καταλήγει.

Βασίλης Μαυροσκάς
την Κυριακή
ενα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που δε βγηκε ποτε. οχι γιατι φοβηθηκα τα πιθανα μελλοντικα αναχωματα του πολιτικου συστηματος και τα οργανα του. δεν δημοσιευθηκε, επειδη σεβαστηκα την επιθυμια πολλων ανθρωπων που εκτιμω, οι οποιοι με παρακαλεσαν να μην μιλησω και κινδυνεψει <<η λαυρα της καρδιας και της ψυχης>> οπως χαρακτηριστικα ανεφερε ενας σεβασμιος ιερωμενος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετα τις τελευταιες εξελιξεις αποφασισα ν αποχωρησω απο την συντονιστικη επιτροπη του συλλαλητηριου για την Μακεδονια για του εξής λόγους:
1) τα μελη της συν/κης κ.Όθων Ιακωβίδης και κ.Μιχαήλ Πατσίκας, ενεργουν αυτοβουλως, χωρίς να σεβονται τις αποφασεις της επιτροπης, συμπεριφερονται αλλαζονικα και το κυριοτερο, προσπαθουν να δώσουν πολιτικη χροιά στο συλλαλητηριο. πιο συγκεκριμενα. αποφασισαμε την 14/1 σε συσκεψη μας, να μην υπαρχει κεντρικος ομιλητης στην εκδηλωση της 21/1, επειδη κριναμε οτι δεν υπάρχει πολιτικό η αλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή . ενα απο τα ονοματα που προταθηκε, αλλα το απορριψαμε με ψήφους 6-2 ηταν του κ. φραγκουλη για τον οποιο οι δυο προαναφερομενοι κύριοι εδωσαν σκληρη μαχη να τον επιβαλλουν. επισης, αποφασισαμε ομοφωνα ν απευθυνει ολιγολεπτο χαιρετισμο ενας ιερωμενος.δεν συζητησαμε κανενα αλλο ονομα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη ημερα. η συναντηση αυτη ομως δεν πραγματοποιηθηκε ποτε!!!!!
με εκπληξη τοσο δικη μου, οσο και αλλων μελων του συν/κου, ειδαμε ν αναρτωνται στα μεσα κοινωνικής δικτυωσης ονοματα ομιλητων, μεταξύ των οποίων υπηρχε το ονομα του ιερωμένου αλλα και του στρατηγου Φραγκουλη καθώς κι αλλων, τα ονοματα των οποιων οχι μονο ποτε δεν συζητηθηκαν αλλα και καποιοι απ αυτους εχουν κομματικη ταυτοτητα.
2) επισης την 14/1 συζητηθηκαν και οι οικονομικες αναγκες της εκδηλωσης. μ εκπληξη, ακουσα απο τα δυο προαναφερομενα μελη της επιτροπης, φαραωνικα σχεδια, για αεροστατα, 500.000 φειγ-βολαν, μικροφωνικες εγκαταστασεις που να καλυπτουν ολοκληρη την εκταση της παραλιας και το κυριοτερο.... διαβεβαιωσεις οτι ολα εχουν καλυφθει απο χορηγιες αλλα δεν ακουσα κανενα ονομα χορηγου!
ολοι οι παραπάνω λόγοι με οδηγησαν στην αποφαση αποχωρησης μου απο τη συντονιστική επιτροπη , διοτι ούτε φιλόδοξους και κομματικούς ομιλητές μπορέσαμε να απομακρυνουμε, ουτε την συλλογικοτητα και το δημοκρατικο τροπο λειτουργειας να διασφαλισουμε ούτε βεβαια συμφωνώ με αυθαίρετες συμπεριφορές.
ειμαι ενας ανθρωπος που προερχομαι απο το λαο, αγωνιζομαι με το λαο, λογοδοτω στο λαο, στην συνειδηση μου και πανω απ ολα, λογοδοτω στην Πατριδα και το Εθνος. γυριζω λοιπον στο φυσικο μου χωρο και αφηνω τη μυρωδια της καμαριλας σε οσους μπορουν να την αντεξουν αλλα και ειναι προθυμοι να την υπηρετησουν.
μαυροσκας βασιλης, αγροτης.

5 σχόλια

  1. Και η κουτση Μαρια να καλουσε τον κοσμο αυτος θα ηταν εκει....παρον

    Οσο για τους οργανωτες καλα θα ηταν μετα την τεραστια επιτυχια να εξακολουθησουν να ειναι αγνωστοι για τους πολλους και να μην διεκδικουν δαφνες και προβολη με ξενα κολυβα

    Χτυπας την επιτυχια και συμπασχεις δηθεν στην αποτυχια.......η υποκρισια της δημοκρατιας των ΜΜΕ και των κονδυλοφορων.

    Η επιτυχια ανηκει στους απλους πολιτες που προσηλθαν και τους οποιους δεν αγγιζουν ουτε χορηγιες ουτε ουτε διαφημηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nikos Roussis (... να μην υπαρχει κεντρικος ομιλητης στην εκδηλωση της 21/1, επειδη κριναμε οτι δεν υπάρχει πολιτικό η αλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή . ενα απο τα ονοματα που προταθηκε, αλλα το απορριψαμε με ψήφους 6-2 ηταν του κ. φραγκουλη ....)

    Εσυ αγροτη μου ποιον προτεινες ?

    Τον στρατηγο κ Φραγκουλη τον καταψηφισατε ως πολιτικο προσωπο ?

    Royssi μου λιγο σεβασμο στους ΕΛΛΗΝΕΣ που υπηρετησαν την πατριδα και εχουν προσφερει και οχι καταστρεψει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι εσείς οι δημοσιογραφισκοι, γιατί κανένας σας δεν είναι δημοσιογράφος αληθινός, γιατί πάντα παίρνεται τα γεγονότα αναμασημενα και φτιαγμένα χωρίς να κάνετε πραγματικό ρεπορτάζ... Κάνετε κριτική για τα δικά σας συμφέροντα και παρουσιάζεται την αλήθεια πάντα παραποιημενη... Γιατί δεν γράφετε κύριε μου για τον πόλεμο που δέχτηκε το συλλαλητήριο;; είστε ύποπτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. royssis Vs ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ ΦΡΑΓΚΟΥ.

    https://youtu.be/CTqUOvjJQ-4
    Φραγκούλης Φράγκος «βούλωστο μωρή αδερφή»
    Τέτοιους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ πρέπει να έχουμε στο τιμόνι της Ελλάδας.Να ζήσεις ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ

    https://youtu.be/U4FWIHKEw7M
    Λ.Κανέλη για τον στρατηγο Φ.Φράγκος

    https://youtu.be/1Js0PRbT4KM
    ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    https://youtu.be/fDw963ywaxA
    Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μιλάει για τους....

    Ρουση με ποια κριτηρια και με ποιο αναστημα απορριψες τον στρατηγο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Μακεδονικό ζήτημα είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα το οποίο δεν μπορεί να ανοίξει και να κλείσει μέσα σε λίγες μέρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν:

    1) οι βλέψεις του Αμερικάνου να εισάγει στο ΝΑΤΟ τη γείτονα χώρα ΠΓΔΜ και να εδραιώσει βάσεις στην εδαφική της επικράτεια,
    2) οι βλέψεις της Ευρωπαικής Ένωσης να εντάξει την ΠΓΔΜ στην δύναμή της και έτσι να κλείσει μια ακόμη πόρτα στη Ρωσία.

    Η ηγεσία των Σκοπίων χρησιμοποιεί εύλογα το χαρτί των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ένθεν και εκείθεν , προκειμένου να εξασφαλίσει ως «Μακεδονική» την εθνική της ταυτότητα και έτσι να βγει ωφελημένη από τις παραπάνω συναλλαγές, διότι για συναλλαγές πρόκειται.

    Δήλωσε λοιπόν έτοιμη να αυξήσει τον αμυντικό της προυπολογισμό για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την στρατιωτική δύναμη στο Αφγανιστάν. Δήλωσε επίσης έτοιμη να ενταχθεί στην Ευρωπαική Ένωση, καθώς βρίσκεται σε καθεστώς υποψήφιας χώρας.

    Έτσι η πίεση από την πλευρά των Σκοπίων απέναντι στην Ελλάδα για την χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σαν εθνική τους ταυτότητα, μεταφέρεται σε άλλο επίπεδο, καθώς αποκτά διεθνή διάσταση και χαρακτήρα.

    Η Ελλάδα στον αντίποδα , εγκλωβισμένη από τις εξελίξεις δεν μπορεί να αποφασίσει, ή μάλλον δε της επιτρέπεται να αποφασίσει εάν θα επιτρέψει τον εθνικό προσδιορισμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην γείτονα χώρα, καθώς η συναλλαγή που αφορά την ΠΓΔΜ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ για την ένταξη της ΠΓΔΜ στους κόλπους των έχει συμφωνηθεί ερήμην της και έχει εκχωρηθεί ερήμην της η «αντικαταβολή» που ακούει στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΓΔΜ είναι πολύ χρήσιμη για τις ΗΠΑ και την ΕΕ, καθώς τεμαχισμένη όπως έχει βρεθεί μετά τον πόλεμο, μπορεί να κατασταθεί ως μια ακίνδυνη ενεργειακή, προσφυγική, εμπορική ζώνη που θα αποτελεί επιπλέον ανάχωμα απέναντι στη Ρωσία.

    Άρα οι διαπραγματευτικές διαδικασίες δεν παίζουν παρά έναν παραπλανητικό ρόλο, προκειμένου να επισφραγισθεί αυτό που ήδη έχει συμφωνηθεί.

    Το θέμα είναι, εάν πρέπει η Ελλάδα να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να υπογράψει αυτά που είναι «τα του οίκου της», τα οποία όμως δεν διαχειρίζεται η ίδια.

    Πρόβλημα λοιπόν δεν αποτελεί εάν θα επιτρέψουμε εμείς ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να χρησιμοποιείταιαπό τους γείτονες, αλλά ο εκβιασμός που δεχόμαστε για να το πράξουμε συνολικά αλλά και την δεδομένη χρονική στιγμή.

    Στιγμή που οι ιδιωτικές να υπενθυμίσω τράπεζες πιέζουν το EUROGROUP και το EUROGROUP πιέζει την Ελλάδα για την εφαρμογή των πλειστηριασμών και την μείωση του αφορολόγητου, προκειμένου να εισπράξει μαζικά τα «οφειλόμενα».

    Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης είναι παροιμιώδης , καθώς η εκτόνωση της οργής και της δυσαρέσκειας σε ένα κλίμα εθνικής έξαψης θα βάλει σε δεύτερη μοίρα ζητήματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

    Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ θα πρέπει λοιπόν να λυθεί, όταν η Ελλάδα θα είναι έτοιμη και δυνατή να το λύσει μόνη της, με βάση τα δικά της αμοιβαία συμφέροντα με τη γείτονα.

    -Αυτό σημαίνει πολιτική απόρριψη των διαπραγματεύσεων ή αλλιώς ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. -Αυτό σημαίνει ομογενοποιημένη αντίσταση απέναντι στα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την ΕΘΝΙΚΗ αλλά και την στοιχειώδη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση