GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκεντρώθηκε το ποσό για την υπεράσπιση του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ - Τι λέει ο δικηγόρος της

Το ποσό των 8.622,18 ευρώ συγκεντρώθηκε από δωρεές πολιτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετική έκκληση, για την υπεράσπιση του 19χρονου ...

Το ποσό των 8.622,18 ευρώ συγκεντρώθηκε από δωρεές πολιτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετική έκκληση, για την υπεράσπιση του 19χρονου μοντέλου που κρατείται στο Χόνγκ Κόνγκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειάς της, Σάκη Κεχαγιόγλου.
Πρόκειται για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Όπως αναφέρει ο κ. Κεχαγιόγλου, το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων.
Η δήλωσητου κ. Κεχαγιόγλου:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.
Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.
Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση