GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η «Ημέρα Διαζυγίου» και πλησιάζει...

Η 8η Ιανουαρίου πλησιάζει και αν σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος στο γάμο σας είναι μία πολύ καλή μέρα, καθώς έχει οριστεί ως η «Ημέρα Διαζ...

Η 8η Ιανουαρίου πλησιάζει και αν σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος στο γάμο σας είναι μία πολύ καλή μέρα, καθώς έχει οριστεί ως η «Ημέρα Διαζυγίου», αφού πολλά είναι τα ζευγάρια που τερματίζουν τους γάμους τους μετά την εορταστική περίοδο.
Τουλάχιστον αυτό ισχύει στη Μεγάλη Βρετανία καθώς, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Independent», ο χωρισμός έρχεται ύστερα από το άγχος που προκαλεί στους ανθρώπους η προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να περάσουν «γλυκά» Χριστούγεννα, όταν δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι από το έτερον ήμισυ.
Σύμφωνα με την Relate, η οποία είναι μία βρετανική εταιρεία που ασχολείται με τις σχέσεις των ανθρώπων, ανακοίνωσε ότι τον μεγαλύτερο αριθμό κλήσεων τις λαμβάνει τον Ιανουάριο, καθώς τα προβλήματα ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Amicable περισσότεροι από 40 χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το διαζύγιο τον Ιανουάριο.
Τον περασμένο Γενάρη η Relate δέχτηκε αύξηση 24% στις κλήσεις σε σχέση με τον μέσο όρο του υπόλοιπου χρόνου, ενώ και για φέτος οι σύμβουλοι της εταιρείας αναμένουν ότι τα ποσοστά των κλήσεων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα.
Πάντως, οι ειδικοί λένε ότι τα ζευγάρια που φτάνουν στον χωρισμό αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αντιμετωπίζουν προβλήματα καιρό πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση