GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Τσακαλώτου-Δένδια ...για τα μαθηματικά

Σε ένα λεκτικό πινγκ πονγκ επιδόθηκαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Δένδιας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης...

Σε ένα λεκτικό πινγκ πονγκ επιδόθηκαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Δένδιας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.
Ο Νίκος Δένδιας σε μια προσπάθεια να επικρίνει το περιεχόμενο της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών για έλλειψη ενδιαφέροντος από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά με εμφανή διάθεση για χιούμορ: «Έχετε 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην αίθουσα... Δεν πουλάτε πια... Πείτε άλλο τραγούδι για να μαζευτεί κόσμος....» .
Όπως ήταν φυσικό η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη με τον κ. Τσακαλώτο να απαντάει στο ίδιο ύφος: «Ξέρετε τον σεβασμό μου στους δικηγόρους, αλλά όπως φαίνεται έχουν ένα μειονέκτημα στα μαθηματικά 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 2 της ΝΔ».
Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση