GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούγιας: «Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας ομολόγησε ότι τους έλεγαν τι σκορ να φέρνουν»!

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να επιβεβαιώσει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε όσα κατήγγειλε στην αθλητική εισαγγελία για στημένους αγώνες στη Footb...

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να επιβεβαιώσει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε όσα κατήγγειλε στην αθλητική εισαγγελία για στημένους αγώνες στη Football League, ενώ αποκάλυψε ότι το ίδιο του είχε πει κι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στο "Αθλητικό Metropolis":
«Ό,τι λέει ο Καλαϊτζίδης είναι αλήθεια. Προσωπικά δεν τον συμπαθώ. Ήταν ο μόνιμος προπονητής της Βέροιας. Με τα όργια του Αρβανιτίδη ο Καλαϊτζίδης είχε γίνει ο Μουρίνιο της κατηγορίας. Τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά και τον πιστεύω απόλυτα. Όταν έκανε τα ίδια η Βέροια δεν έλεγε τίποτα και έκανε τον προπονηταρά. Τώρα που έχει δική του ομάδα και ουσιαστικά είναι ιδιοκτήτης και πονάει η τσέπη του, καταλαβαίνει τι είναι να πονάς και οι άλλοι να σε κοροϊδεύουν. Ότι λέει είναι η αλήθεια».
Για το αν έχει σημασία ο χρόνος που τα λέει:
«Έχει σημασία πότε το λέει, αλλά και τι λέει. Αν το έλεγε δέκα χρόνια νωρίτερα ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όταν ευνοείτε από το σύστημα δε μιλούσε. Αυτόν και τον Γρηγορίου τους έχω πει καλούς ηθοποιούς προπονητές. Όχι ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Γρηγορίου. Απλά ήταν τα τρελά αποτελέσματα της Κέρκυρας. Το ίδιο έκανε και ο Καλαϊτζίδης ως προπονητής της Βέροιας. Τώρα μιλάει. Μίλησε και παλαιότερα προκειμένου ο Μελισσανίδης να εξουδετερώσει τον Μαρινάκη. Έβαλε τον Καλαϊτζίδη και το αγαπημένο του παιδί τον Καλογέρη για τις καταθέσεις. Τώρα λέει αλήθεια.
Για τα όσα συμβαίνουν στη Football League:
«Έβαλα τα γέλια από οργή βλέποντας παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας. Μου έχει πει ενώπιον κόσμου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, που τώρα έχει αποχωρήσει, ο Ανδρέας ο Λαμπρόπουλος, ότι έμπαιναν πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και τους έλεγαν τι να κάνουν και τι σκορ να φέρνουν. Ξέρω και ο Νιώπας τι κάνει τόσα χρόνια και πώς ο Αιγινιακός από τα τοπικά κόντεψε να ανεβεί Σούπερ Λιγκ. Το ίδιο και ο Ηρακλής Ψαχνών παλαιότερα, ο Θρασύβουλος ο Ακράτητος, ο Πανθρακικός, οι Εργοτέληδες. Έχουμε ζήσει τις ομάδες αυτές».
Για το αν θα οδηγήσουν κάπου οι καταθέσεις:
«Θα οδηγήσουν, είμαι βέβαιος. Γιατί η κατάθεση πράγματι ήταν τεκμηριωμένη και άκουσα την κ. Μπενέα που είναι αξιόπιστη να μιλάει για τηλεφωνικές υποκλοπές. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το Koriopolis. Μετά από τις καταγγελίες ενεργοποιούνται ο κρατικός μηχανισμός και οι νόμιμες υποκλοπές. Επιτέλους σε αυτό το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να σταματήσουμε με τους περιοδεύοντες θιάσους, που τη μια χρονιά είναι ιδιοκτήτες του Πανελευσινιακού, την άλλη της Σπάρτης, των Χανίων, του Πανσερραϊκού και της οποιασδήποτε ομάδας. Εμφανίζονται κάποιοι που δεν ξέρουμε τι δουλειά κάνουν και παίρνουν ομάδες. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι μέτοχοι των εταιριών και πού βρίσκουν τα χρήματα».
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση