GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερουσιαστής των Δημοκρατικών "αδειάζει" τον Τραμπ: Λέει ψέματα, μίλησε όντως για «χώρες - απόπατους»

Ο Ντικ Ντέρμπιν, γερουσιαστής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, καταδίκασε σήμερα τη χρησιμοποίηση από τον Ντόναλντ Τραμπ χυδαίας γλώσσας σε μια...

Ο Ντικ Ντέρμπιν, γερουσιαστής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, καταδίκασε σήμερα τη χρησιμοποίηση από τον Ντόναλντ Τραμπ χυδαίας γλώσσας σε μια συνάντηση για τη μετανάστευση στον Λευκό Οίκο, λέγοντας ότι ο πρόεδρος χρησιμοποίησε "πρόστυχη" γλώσσα και αποκάλεσε κατ΄επανάληψη αφρικανικά κράτη "απόπατους".
Ο Ντέρμπιν, μιλώντας στους δημοσιογράφους σε βίντεο που μεταδόθηκε από το MSNBC, είπε πως εξηγούσε την Πέμπτη ένα σχέδιο μιας διακομματικής ομάδας γερουσιαστών για τη μετανάστευση και πώς επηρεάζει μετανάστες από διάφορες χώρες, ανάμεσα στις οποίες και αφρικανικές.
"Τότε ήταν που χρησιμοποίησε αυτά τα χυδαία και πρόστυχα σχόλια αποκαλώντας τα κράτη από τα οποία προέρχονται 'απόπατους' - αυτή ακριβώς η λέξη χρησιμοποιήθηκε από τον πρόεδρο, όχι μόνο μία φορά αλλά κατ΄επανάληψη", είπε ο Ντέρμπιν σε μια εκδήλωση στο Σικάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση