GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα "μακάβριο λάθος" συνέβη σε χωριό της Λιβαδειάς...

Ένα "μακάβριο λάθος" συνέβη σε χωριό της Λιβαδειάς με συγγενείς ηλικιωμένης που έφυγε από τη ζωή, να ανακαλύπτουν λίγες ώρες πρ...

Ένα "μακάβριο λάθος" συνέβη σε χωριό της Λιβαδειάς με συγγενείς ηλικιωμένης που έφυγε από τη ζωή, να ανακαλύπτουν λίγες ώρες πριν την τέλεση της κηδείας ότι τους είχαν φέρει λάθος φέρετρο.
Συγκεκριμένα, δύο ώρες πριν την τέλεση της κηδείας διαπίστωσαν ότι στο φέρετρο που μεταφέρθηκε στη 1.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του χωριού, όπου και είχε προγραμματιστεί η εξόδιος ακολουθία για τις 3.00 το απόγευμα, υπήρχε η σορός άλλης ηλικιωμένης γυναίκας από την Άμφισσα.
Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και προφανώς ένα λάθος ή του νοσοκομείου ή των γραφείων τελετών που ενεπλάκησαν στις κηδείες των δύο ηλικιωμένων, έφερε την προσωρινή αναστάτωση.
Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας στο χωριό της Βοιωτίας επέστρεψαν έγκαιρα τη σορό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και παρέλαβαν τη σωστή, για να τελεστεί τελικά το μυστήριο.
Πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι αν ένα γραφείο τελετών είχε αναλάβει και τις δύο κηδείες τότε -ίσως- έχει και την ευθύνη για το λάθος. Αν διαφορετικά γραφεία τελετών ανέλαβαν τις δύο κηδείες τότε -ίσως- το λάθος βαρύνει το νοσοκομείο.
Πηγή ρεπορτάζ: Tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση