GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος διοργανώνει Θεία Λειτουργία για το Σκοπιανό

Επιστολή σε Ιεράρχες απέστειλε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος μέσω της οποίας τους ενημερώνει ότι την Κυριακή θα τελεστεί πάνδημο...

Επιστολή σε Ιεράρχες απέστειλε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος μέσω της οποίας τους ενημερώνει ότι την Κυριακή θα τελεστεί πάνδημος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν σε αυτή, σύμφωνα με το romfea.gr.
"Θα τελέσουμε Θεία Λειτουργία με κύριο αίτημα, πρώτον να διατηρηθεί η μεγάλη δωρεά της ΕΙΡΗΝΗΣ στην πατρίδα μας και στην περιοχή μας, και δεύτερον να αποδοθεί στην ΕΛΛΑΔΑ μας η Δικαιοσύνη, σχετικά με το όνομα της ελληνικότατης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης προς τους Ιεράρχες.
Κλείνοντας της επίστολή του, ο Μητροπολίτης Άνθιμος σημειώνει ότι "η ειρηνική και πνευματική αυτή εκδήλωση γίνεται υπέρ της Πατρίδος μας και της ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας".
Πηγή πληροφοριών: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση