GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεφελούδης: Το ΠΑΜΕ έχει αντιγράψει τον Ρουβίκωνα

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, χαρακτήρισε την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας ως «έ...

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, χαρακτήρισε την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας ως «έκφραση πολιτικής αλητείας».
«Είναι μία ρύθμιση η οποία αναρρυθμίζει ουσιαστικά το θέμα των αποφάσεων που πρέπει να παίρνονται για την απεργία. Ήταν μία αναγκαία μίνιμουμ υποχώρηση δική μας. Δεν είναι τίποτα το ουσιαστικό αυτό το οποίο συμβαίνει με την απεργία. Δεν είναι μείζονος σημασίας αλλαγή, γιατί δεν αφορά το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος. Αφορά μόνο στα πρωτοβάθμια σωματεία» σημείωσε σε συνέντευξη του στον "Αθήνα 9,84".
«Με λοστάρια, τραμπουκισμούς, μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας. Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε. Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ. Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ», κατέληξε ο κ. Νεφελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση