GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηνικολάου για Καμμένο: Η διάψευση της διάψευσης…

Στον θόρυβο που προκλήθηκε μετά το  ρεπορτάζ ότι ο Πάνος Καμμένος φεύγει από την κυβέρνηση, εφόσον έρθει πρόταση με σύνθετη ονομασία που ...

Στον θόρυβο που προκλήθηκε μετά το  ρεπορτάζ ότι ο Πάνος Καμμένος φεύγει από την κυβέρνηση, εφόσον έρθει πρόταση με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την εκπομπή του στον Realfm 97,8.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε τη διάψευση του δημοσιεύματος από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την επιβεβαίωσή του ρεπορτάζ, μια μέρα μετά, δια στόματος του ίδιου του αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη.
«Τι διαφορετικό έλεγε το δημοσίευμα του Βασίλη Σκουρή από αυτά που είπε χθες ο αντιπρόεδρός σας Παναγιώτης Σγουρίδης, θα τον διαψεύσετε και αυτόν; Ο κ. Σγουρίδης σας διέψευσε, πείτε μας τι ισχύει από τα δύο, αυτά που λέγατε προχθές εσείς ή αυτά που είπε ο Σγουρίδης χθες;» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:
«Είναι δυνατόν σοβαρό πολιτικό κόμμα να λέει ότι θα φύγουμε από υπουργοί, θα φύγει ο Καμμένος από υπουργός, που σημαίνει ότι για να παραιτηθεί θα θεωρεί τη λύση για το Σκοπιανό που η κυβέρνηση θα φέρει πολύ κακή, λύση που δεν μπορεί με κανέναν τρόπο ο ίδιος ως υπουργός Άμυνας να την υπηρετήσει; Στη συνέχεια πώς θα στηρίζει αυτή την κυβέρνηση στη Βουλή; Τι είδους παραδοξολογίες είναι αυτές, τι είδους θολές, μη καθαρές τοποθετήσεις είναι απέναντι στα πράγματα;»
Ακούστε το ηχητικό:

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν θα μπορεί να είναι υπουργός Εθνική Άμυνας και να πάει να υπογράψει στο ΝΑΤΟ συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία».
«Εμείς περιμένουμε την πρόταση και εφόσον περιέχει τον όρο «Μακεδονία», δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημείωσε ωστόσο πως «οι ΑΝΕΛ επειδή κρατούν τον λόγο τους, θα στηρίξουν την κυβέρνηση, μπορεί να μην είναι μέσα στην κυβέρνηση. Σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης, σε πρόταση μομφής, θα στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση. Από κει και πέρα μπορεί να μην είμαστε στην κυβέρνηση».
Με τις δηλώσεις του αυτές «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος μία μέρα πριν έσπευσε να διαψεύσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του διευθυντή σύνταξης της Realnews Βασίλη Σκουρή στο real.gr που ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για λύση του Σκοπιανού με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία» ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμη και στη σλαβική γραφή.
«Η Real παίζει κάθε μέρα και μια είδηση. Δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις» δήλωσε ο κ. Καμμένος προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της ΚΟ του κόμματός του.
Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο και ήρθε η ομολογία Σγουρίδη, ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα μείνει στην κυβέρνηση αν περάσει ονομασία με τον όρο Μακεδονία, επιβεβαιώνοντας απολύτως έτσι το ρεπορτάζ του real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση