GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη συνέντευξη Μπαζιάνα: «Ο Αλέξης δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα»

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλά για πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα και το έργο του ως πρωθυπουργού. Από όσα λέε...

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλά για πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα και το έργο του ως πρωθυπουργού. Από όσα λέει ξεχωρίζει η φράση ο Αλέξης Τσίπρας «δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα», ειδικά μετά τα όσα προσάπτονται περί διγλωσσίας στον κύριο Τσίπρα. Η κυρία Μπαζιάνα υπερασπίζεται το έργο του πρωθυπουργού στη μέχρι τώρα θητεία του και μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία». Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού θα δημοσιευτεί αύριο Παρασκευή.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.4 Ιαν 2018, 5:35:00 μ.μ.


    Πράγματι κυρία (ή συντρόφισσα προτιμάτε;) Μπαζιάνα, μπορώ και προσωπικά να σας επιβεβαιώσω: «Ο Αλέξης δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα».
    Γι΄ αυτό άλλωστε και δεν πληρώνουμε πλέον τον ΕΝΦΙΑ, γιατί όπως μας είχε υποσχεθεί «ο ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνεται, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».
    Και πράγματι τον κατάργησε μ΄ ένα Νόμο κι ένα άρθρο.
    Άλλωστε και εκείνος, όπως αρχικά επί Σαμαροβενιζέλων είχε πει, ότι δεν θα πλήρωνε τον ΕΝΦΙΑ, αλλά θα τον κατέθετε στο ΚΕΘΕΑ.
    Βέβαια μετά άλλαξε «ελαφρώς» τη θέση του και, καυτηριάζοντας τους ψεύτες Σαμαροβενιζέλους, είπε ότι «την πατήσανε για ένα πραγματικό λόγο, γιατί εγώ ζω στο νοίκι αγαπητή μου Μάγδα»!
    Εδώ κ. Μπαζιάνα, ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο και θα ήθελα να πληροφορηθώ αν το πολύπαθο ΚΕΘΕΑ περιμένει ακόμη να του καταθέσει, ή ήδη του κατέθεσε, προφανώς εν είδει μπόνους, τον ΕΝΦΙΑ που δεν χρωστούσε αφού μένετε στο ενοίκιο.
    Πράγματι υπόδειγμα ειλικρίνειας και συνέπειας ο κ. πρωθυπουργός!
    Αχ οι Αρχαίοι πρόγονοί μας τί το ήθελαν εκείνο το ρητό που μας μπερδεύει: «Λέγε τι σιγής κρείττον ή σιγήν έχε»;
    Έτσι δεν είναι, ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση