GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΛΟΚΑ σε όλη την Ελλάδα! Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες από Έβρο έως Κρήτη...

Αυξάνονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα. Στις αγροτικές κινητοποιήσεις σε Κρήτη, Λάρισα, Κρήτη και Καρδίτσα προστέθηκαν την Παρασκ...

Αυξάνονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα.
Στις αγροτικές κινητοποιήσεις σε Κρήτη, Λάρισα, Κρήτη και Καρδίτσα προστέθηκαν την Παρασκευή και οι κτηνοτρόφοι της Άρτας και της Πρέβεζας, οι οποίοι έστησαν μπλόκο στον κόμβο της Καμπής στην Ιόνια Οδό.
Οι Ομοσπονδίες των συλλόγων των δύο Νομών αποφάσισαν συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση και από νωρίς το τα αγροτικά οχήματα βγήκαν στους δρόμους.
Στο μεταξύ στην Άρτα οι αγρότες πραγματοποίησαν αρχικά πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της πόληση και στην συνέχεια επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον αντιπεριφερειάρχη. Αμέσως μετά συνέχισαν την πορεία τους για τον κόμβο της Καμπής.

Από την άλλη πλευρά στην Πρέβεζα η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στη γέφυρα Καλογήρου και εν συνεχεία μετέβησαν στον Κόμνο της Ιόνιας Οδού προκειμένου να ενωθούν με τους συναδέλφους τους από την Άρτα.
Ο Σπύρος Κλινάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως «οι αγρότες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι, βγήκαν από τα χωράφια, προχωρούν σε κινητοποιήσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα κλιμακωθούν με πιο έντονες μορφές πάλης».
Επίσης, τόνισε, πως η πολιτική που ακολουθείται ξεκληρίζει τον αγρότη και δίνει στους μεγαλοβιομήχανους φτηνή πρώτη ύλη και συνέχισε: «Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα την ώρα που προσπαθούν να παράγουν καλά και φτηνά προϊόντα για τον ελληνικό λαό».

Το Σάββατο θα βγουν στο δρόμο οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία (κόμβοι Συκιάς και Ερμίτσας στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου), ενώ την Κυριακή παίρνουν σειρά αυτοί της Ευρυτανίας (γέφυρα Αγραφιώτη στο Κρυονέρι) και της Κοζάνης (γέφυρα Σερβίων).
Από την επόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα οι αγρότες θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στη Φλώρινα (Αμύνταιο) και στη Φθιώτιδα (κόμβοι Ανθήλης και Δομοκού).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση