GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νέα Αρχή, νέος αέρας στο Π.Γ.Ν. Λάρισας..."

Aπό τον Νάκο Χρήστο Κοινωνικό Λειτουργό Μετά από δύο [2] θητείες στο Δ.Σ.: 2012-2015_Μέλος Δ.Σ. 2015-2018_Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ...

Aπό τον Νάκο Χρήστο
Κοινωνικό Λειτουργό

Μετά από δύο [2] θητείες στο Δ.Σ.:
2012-2015_Μέλος Δ.Σ.
2015-2018_Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.
του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας... μία νέα προσπάθεια για το Δ.Σ. ξεκινά... κάνοντας μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!

Οι προσωπικές επιλογές και συνδιαλλαγές για μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν στους εργαζομένους, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Όλοι πλέον ξεκάθαρα βλέπουμε, σε πιο σημείο μας έχει φέρει η νοσηρή νοοτροπία και πρακτική ενός κατεστημένου, που επί σειρά ετών στηρίχτηκε και στηρίζεται ακόμη, στην προσωπική διαπλοκή, στο προσωπικό συμφέρον, στην ρουσφετολογική εξυπηρέτηση του παρασκηνίου, στον παραγοντισμό.

Ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σ’ όλους ΜΑΖΙ! Ας κάνουμε την ανατροπή! Ας στηρίξουμε μία καθαρή φωνή! Τη φωνή, που βάζει το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ!!! Τη φωνή, που διψά για την Πρόταση, το Διάλογο, την Ενημέρωση και εν τέλει τη Δημοκρατία.

Το διάστημα αυτό, που ασχολούμαι με τα Κοινά, δεν κουράστηκα να παλεύω και θα συνεχίζω να το κάνω για Αξίες όπως: ίση μεταχείριση, αξιοκρατία, ανάδειξη των ικανών, το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ… Αξίες, που μπορούν να δώσουν με την υιοθέτηση τους, ένα καλύτερο αύριο σε όλους εμάς τους εργαζόμενους αλλά και στην ίδια την κοινωνία.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
με βάση αυτές τις αξίες και με διάθεση αγωνιστική, ζητάω την ψήφο σας για εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του Σωματείου μας και αντιπρόσωπος για Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στις εκλογές στις 24 & 25 Ιανουαρίου 2018 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα...

Δείτε το σχετικό βίντεο: www.youtube.com/watch?v=EXG9jbqIPD4&feature=youtu.be

εκλογές 2018
Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Λάρισας
Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιανουαρίου
ώρες εκλογών: 07:00-17:00
σταυροί:
έως 9 για Διοικητικό Συμβούλιο
έως 3 για Εξελεγκτική Επιτροπή
έως 17 για Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
έως 17 για Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
Οι εργαζόμενοι, Μέλη ψηφίζουν με Αστυνομική Ταυτότητα ή Βιβλιάριο ασθενείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση