GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αναφορά του Κατρούγκαλου για το Σκοπιανό που προκάλεσε αίσθηση - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσε μια φράση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Σκο...

Αίσθηση προκάλεσε μια φράση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Σκοπιανό.
Ο κ. Κατρούγκαλος εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ, διερωτήθηκε ποια είναι η διαπραγματευτική θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως είπε, έχει ακούσει την άποψη του Γιώργου Κουμουτσάκου, που θεωρεί και ορθά την σύνθετη ονομασία ως τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή της κυβερνητικής πολιτικής. «Έχω ακούσει όμως και ακραίες, ακροδεξιές, εθνικιστικές απόψεις που αρνούνται τον πυρήνα αυτής της θέσης και λένε μια θέση που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε χαρακτηρίσει ακραία ότι δεν επιθυμούν να υπάρχει ο όρος Μακεδονία και τα παράγωγά της στο όνομα. Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας, παρασύρθηκε και προφανώς μπέρδεψε τους ΑΝΕΛ με την Ένωση Κεντρώων με αποτέλεσμα να συμπεριλάβει στις ακραίες φωνές και τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι αυτό που ορθά ο αείμνηστος και ο νυν Μητσοτάκης έχουν δηλώσει στη βουλή ότι αποτελεί την εθνική θέση και είναι αυτά που ακούω από τη Χρυσή Αυγή, από τους Ανεξάρτητους... συγγνώμη από, την Ένωση Κεντρώων και τελευταία από εσάς», είπε συγκεκριμένα.
Η πρότασή του αυτή θεωρήθηκε γλωσσικό ολίσθημα, ωστόσο όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε στη βουλή.
Δείτε το βίντεο μετά το 3.30'

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση