GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Τι αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του Γερμανού αυτόχειρα

Κλειδί στην υπόθεση της αυτοκτονίας των δύο τουριστών στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς φέρεται να είναι στοιχεία που έδωσαν οι γερμανι...

Κλειδί στην υπόθεση της αυτοκτονίας των δύο τουριστών στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς φέρεται να είναι στοιχεία που έδωσαν οι γερμανικές Αρχές και σχετίζονται με πληροφορίες που έδωσε πρώην σύντροφος του 30χρονου Γερμανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν διερευνούν μόνο την εκδοχή της σατανιστικής τελετής, καθώς δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στον ρόλο που ίσως να διαδραμάτισε με τις προσωπικές του επιλογές ο 30χρονος.
Ο 30χρονος φέρεται να διατηρούσε δεσμό μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με την προαναφερόμενη ομοεθνή του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες έκανε χρήση ή και μικροδιακίνηση ναρκωτικών χαπιών ή παραισθησιογόνων και φέρεται να προχωρούσε σε μικροαπάτες προκειμένου να έχει έσοδα, χωρίς να εργάζεται.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει η πρώην σύντροφος του Γερμανού, τις ώρες του χωρισμού τους, της ζήτησε "να μην προχωρήσει στην ζωή της στα ίδια λάθη που έκανε με εκείνον". Κάτι που θεωρείται δείγμα ότι ο 30χρονος πιθανόν παρέσυρε τις συντρόφους του σε χρήση ναρκωτικών ή άλλες αναζητήσεις που επιβάρυναν την ψυχολογική τους κατάσταση.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές Αρχές αποσαφήνισαν ότι δεν είχαν καμιά ενημέρωση για τυχόν σχέση του 30χρονου με σατανιστικές τελετές και ότι δεν γνώριζαν για την 23χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση