GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυελλώδεις άνεμοι και στη Θεσσαλονίκη - Έπεσαν δέντρα και ξηλώθηκαν πινακίδες

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, εκτός από πτώση της θερμοκρασίας έφεραν και προβλήματα σε διάφορες περιοχές...

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, εκτός από πτώση της θερμοκρασίας έφεραν και προβλήματα σε διάφορες περιοχές.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι στιγμής κλήσεις για τουλάχιστον οκτώ πτώσεις δένδρων σε περιοχές του κέντρου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που τοπικά φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, ξήλωσαν πινακίδες και τέντες, ενώ φερτά υλικά κάλυψαν δρόμους.
Με ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να κινούνται οι οδηγοί και οι πεζοί, καθώς ακόμη και σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας συναντούν στο οδόστρωμα σκουπίδια και διάφορα αντικείμενα.
Στο μεταξύ, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, όπως στα Βασιλικά και στους Ταγαράδες.
Την ίδια ώρα, κανονικά αναχώρησαν οι πρωινές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ, μέσω της ιστοσελίδας τους αεροδρομίου, έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε μία πτήση από και προς την Κωνσταντινούπολη.
Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 7 βαθμούς, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Οι ισχυροί αναμένεται να εξασθενήσουν βαθμιαία από το απόγευμα.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ
*φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση