GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος για τη σύλληψη Διονυσίου: Έχουμε καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού - ΒΙΝΤΕΟ

"Οι δύο αστυνομικοί τους οποίους πρότεινε ο αντίδικος μας δεν επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Αυτό επικαλούμαστε συνεχώς, είναι μέρος...

"Οι δύο αστυνομικοί τους οποίους πρότεινε ο αντίδικος μας δεν επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Αυτό επικαλούμαστε συνεχώς, είναι μέρος της δικογραφίας, οι δύο προταθέντες μάρτυρες δεν το επιβεβαιώνουν" είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του Στέλιου Διονυσίου.
"Η εκδοχή του κατηγορουμένου είναι ότι ουδέποτε έγινε αυτό το γεγονός για αυτό και το έγγραφο του νοσοκομείου μιλά για κάκωση στο δεξί χέρι από αναφερόμενη επαφή με καθρέφτη. Δεν προλάβαμε να δούμε τον αστυνομικό, είχαμε κάθε πρόθεση να συζητήσουμε μαζί του γιατί το ουσιαστικό γεγονός είναι ασήμαντο" σημείωσε ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε:
"Ο κ. Στέλιος Διονυσίου για πρώτη φορά πήγε στη σήμανση, γιατί δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ. Για πρώτη φορά δήλωσε ότι αντιπαρατίθεται με αστυνομικό... Ο αστυνομικός παρά τη μήνυση δεν συνελήφθη και δεν κρατήθηκε. Έχουμε κάνει μήνυση στον αστυνομικό είναι συγκατηγορούμενος, ο ένας έχει μηνύσει τον άλλο. Εμείς ζητάμε από τον κ. Εισαγγελέα να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για να ανοίξουν οι κάμερες που εποπτεύουν την κυκλοφορία και των γειτονικών καταστημάτων διότι εκεί θα αποδειχθεί η ουσιαστική αλήθεια, ότι ουδέποτε τον παρέσυρε, ουδέποτε σκέφτηκε να το κάνει αυτό".
Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί της Τετάρτης ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης γιατί σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσε επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση