GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση «Πετάει Πετάει» μίλησε η Σοφία Παυλίδου. Σημειώνεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης,...

Για την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση «Πετάει Πετάει» μίλησε η Σοφία Παυλίδου.
Σημειώνεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης, απομακρύνθηκε μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό και την δημόσια παραδοχή του ηθοποιού ότι μπήκε με τη βία στο καμαρίνι έπειτα από διένεξη που υπήρξε μεταξύ τους.
Όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο «Ε» για το πώς νιώθει μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη, δήλωσε: «Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ… Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον…»
Ερωτηθείσα εάν πιστεύει ότι δικαιώθηκε έπειτα από την απόφαση του θεάτρου να θέσει εκτός τον Μάνο Παπαγιάννη, απάντησε: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση.».
Δείτε το βίντεο από το "Ε"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση