GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαρσία: Έχω στο μυαλό μου αλλαγές και μεταγραφές

Ευτυχής που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά στις επαφές που άρχισαν μαζί του από την περίοδο που η ομάδα ήταν τρί...

Ευτυχής που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά στις επαφές που άρχισαν μαζί του από την περίοδο που η ομάδα ήταν τρίτη στη Super League κι αποφασισμένος να κάνει την ομάδα να παίζει φουλ επιθετικό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Όσκαρ Γκαρσία κατά την παρουσίασή του.
Παράλληλα ο Καταλανός τεχνικός επιβεβαίωσε πως άκουσε τα καλύτερα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όλους όσους συμβουλεύτηκε προτού υπογράψει, ενώ προανήγγειλε αλλαγές τονίζοντας πως έχει ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό του και θα τα συζητήσει με τη διοίκηση περιμένοντας κι άλλα «δώρα» μετά την προσθήκη του Κέβιν Μιραλάς.
Αναλυτικά ο Γκαρσία μίλησε για:
-τα συναισθήματά του που υπέγραψε: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ, στο σύλλογο που κατά τη γνώμη μου κι όλων όσων έχω συζητήσει είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών και των προηγούμενων προπονητών. Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε τα καλύτερα για τον σύλλογο».
-τους στόχους που έχει θέσει: «Η φιλοσοφία η δική μου και των συνεργατών μου είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Αυτό πρέπει να είναι στόχος κάθε ανθρώπου. Η δουλειά μας είναι κάθε μέρα να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά».
-το αν μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ναι, μίλησα πριν υπογράψω με τον Ερνέστο».
-τις εντυπώσεις του από το ματς με τη Λάρισα: «Ήταν οι ίδιες εντυπώσεις από αυτές που αποκόμισα από το βίντεο. Έχω μεγάλη όρεξη να αρχίσουμε προπονήσεις. Έχουμε το πρώτο ματς σε δύο μέρες. Θέλω να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα και για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι σε πράγματα που κάνουμε ήδη καλά».
-την ανάδειξη νέων παικτών: «Ταιριάζει απόλυτα η σκέψη και η φιλοσοφία μου με τον Ολυμπιακό. Μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Προέρχομαι από την ίσως καλύτερη ακαδημία του κόσμου κι έχω όρεξη να βγάζω νέα παιδιά. Το έχω ξανακάνει».
-το αν του έκανε εντύπωση πως πριν υπογράψει ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος και με σερί έξι νικών: «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς μίλησα με το σύλλογο. Νομίζω πως τότε η ομάδα ήταν τρίτη. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι χαρούμενος που ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό ενδιαφέρθηκε για μένα».
-το τι μέτρησε στην απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Ο σύλλογος μιλά με άλλες ομάδες, με άλλους ανθρώπους, όπως και ο προπονητής. Δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα της συζήτησης για να έρθω στο Ολυμπιακό».
-το στυλ ποδοσφαίρου που του αρέσει: «Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να παίζω ψηλά, να έχουμε την κατοχή και να είναι ο αντίπαλος μακριά από την περιοχή. Αυτό εφαρμόζεται ήδη σε κάποια παιχνίδια, θέλω να εφαρμοστεί σε όλα τα παιχνίδια».
-το τι του είπαν όσοι μίλησε με τον Ολυμπιακό για την ομάδα: «Μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για όλα. Για τον κόσμο, τους ανθρώπους της ομάδας, για τη διοίκηση, για τον πρόεδρο και την πόλη».
-το αν θέλει ενίσχυση σε κάποιες θέσεις: «Δεν είχα την ευκαιρία να σχηματίσω την ομάδα, σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποιες αλλαγές και κάποιες θέσεις που θέλουν ενίσχυση. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε τι μπορεί να γίνει».
-την απόκτηση του Μιραλάς κι αν περιμένει κάποιο άλλο δώρο: «Οι προπονητές ποτέ δεν κουράζονται να δέχονται δώρα. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση