GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία - σοκ για ομαδικό βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήλικης με νοητική στέρηση στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexpoli.g...

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήλικης με νοητική στέρηση στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexpoli.gr, η καταγγελία αφορά σε βιασμόπου έγινε παραμονή πρωτοχρονιάς στην περιοχή Άβαντος.
Βάσει της καταγγελίας, τρία άτομα φέρονται να παρέσυραν κοπέλα ΑμΕΑ και να τη βίασαν διαδοχικά. Καθώς το χρονικό περιθώριο για το αυτόφωρο έχει παρέλθει, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.
Ένας εκ των τριών φερόμενων δραστών ήταν και συγγενής της κοπέλας. Οι φερόμενοι ως δράστες είναι νεαρής ηλικίας 18 έως 25 ετών, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ενώ η κοπέλα είναι κάτω των 18 και έχει νοητική στέρηση.
Πηγή πληροφοριών: alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση