GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανίδα ολυμπιονίκης εξομολογείται: Έζησα κι εγώ την αηδιαστική συμπεριφορά του αθλιάτρου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα μία καταγγελία, αυτή της Simone Biles, έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν ομολογήσει δημόσια για την κακοποίηση τους, οι συναθλήτριέ...

Ακόμα μία καταγγελία, αυτή της Simone Biles, έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν ομολογήσει δημόσια για την κακοποίηση τους, οι συναθλήτριές της στην Εθνική ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής των ΗΠΑ Aly Raisman, Gabby Douglas και McKayla Maroney.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο παραδέxθηκε με ανάρτηση της ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην αθλίατρο της ομάδας.

H ανάρτηση της στο Τwitter με το hashtag #MeToo αναφέρει:
«Οι περισσότεροι με ξέρετε σαν ένα χαρούμενο, χαμογελαστό και γεμάτο ενέργεια κορίτσι. Τελευταία, όμως, νιώθω ότι κάτι έχει σπάσει μέσα μου και όσο περισσότερο προσπαθώ να κάνω τη φωνή μέσα στο κεφάλι μου να σιγήσει, τόσο πιο εκκωφαντική γίνεται. Δεν φοβάμαι πλέον να πω την ιστορία μου. Είμαι και εγώ ανάμεσα σε όσες έζησαν την σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια του Νασαρ. Παρακαλώ πιστέψτε με, όταν λέω ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο όταν πρωτοείπα αυτές τις λέξεις, από ότι να τις γράφω τώρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δίστασα να μοιραστώ την ιστορία μου, αλλά ξέρω τώρα ότι δεν ήταν δικό μου λάθος.
Δεν είναι φυσιολογικό να δέχεσαι οποιαδήποτε θεραπεία από ένα μέλος της ομάδας και να αναφέρεσαι σε αυτήν με το τρομακτικό "ειδική" θεραπεία. Αυτή η συμπεριφορά είναι ανεπίτρεπτη, αηδιαστική, και ειδικά όταν προέρχεται από κάποιον, τον οποίον μου είπαν να εμπιστεύομαι. Για πολύ καιρό αναρωτιόμουν "Ήμουν αφελής; Ήταν λάθος μου;" Τώρα ξέρω τις απαντήσεις. Όχι. Όχι δεν ήταν λάθος μου. Όχι δεν θα κουβαλάω και δεν πρέπει να κουβαλάω την ενοχή που ανήκει στον Νασάρ και σε άλλους.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξαναζήσω αυτές τις εμπειρίες και ραγίσει η καρδιά μου ακόμη περισσότερο όταν σκέφτομαι πως καθώς προετοιμάζομαι για το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα πρέπει να επιστρέφω συνεχώς στις ίδιες ακριβώς εγκαταστάσεις όπου κακοποιήθηκα.
Όταν άκουσα τις γενναίες ιστορίες των φιλενάδων μου και άλλων θυμάτων, ξέρω ότι αυτό δεν καθορίζει ποια είμαι. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι μοναδική, έξυπνη, ταλαντούχα, γεμάτη πάθος και κίνητρο. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως η ιστορία μου θα είναι πολύ μεγαλύτερη από κάτι τέτοιο και σας υπόσχομαι ότι δεν θα τα παρατήσω ποτέ.
Αγαπώ αυτό το άθλημα και δεν τα έχω παρατήσει ποτέ. Δεν πρόκειται να αφήσω έναν άντρα, και όσους του το επέτρεψαν, να κλέψει την αγάπη και τη χαρά μου. Πρέπει να μάθουμε γιατί συνέβη αυτό και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σε τόσες πολλές από εμάς. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί. Όσο προσπαθώ να ανταπεξέλθω στον πόνο, ζητώ από όλους ευγενικά να σεβαστούν την προσωπική μου ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση