GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαρήγα κατά συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ: Ερχόσασταν φρεσκοξυρισμένοι στις απεργίες για να ρίξετε και κανένα γιαουρτάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση σε στελέχη και συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου η πρώην γ.γ....

Σφοδρή επίθεση σε στελέχη και συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Συγκεκριμένα, η κα. Παπαρήγα αναφέρθηκε στον τρόπο που συμπεριφέρονταν τα στελέχη και οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις, όταν ήταν αντιπολίτευση.
«Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν φρεσκοξυρισμένοι και αγουροξυπνημένοι μετά τις 11 το πρωί στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να κάνουν τα happenings και άντε να ρίξουν και κανένα γιαουρτάκι», είπε χαρακτηριστικά η κα. Παπαρήγα. «Μην μιλάτε λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αριστερό DNA δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τώρα, άλλα δεν είχε ούτε όταν είχε 4%. Έχετε προσφέρει πάρα πολλά στον εκμαυλισμό συνειδήσεων».
Η Αλ. Παπαρήγα κατήγγειλε τη ΝΔ που με δεδομένη την αντικομμουνιστική της ιδεολογία, παίζει διπλό ρόλο, από τη μία κρύβει την πραγματική αιτία του ανταγωνισμού της με τον ΣΥΡΙΖΑ -στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη διαχείριση του συστήματος- και από την άλλη κάνει συνειδητό αντικομουνισμό εμφανίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ ως μία κυβέρνηση με «κομμουνιστικές ιδεοληψίες».
«Το ΚΚΕ καλεί τους εργάτες να επιλέξουν συνειδητά την απεργία, ακόμα κι αν έχουν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της απόλυσης, ακριβώς για να ξεπεράσουν αυτό τον φόβο», σημείωσε η Αλ. Παπαρήγα, ταυτόχρονα όμως συνέχισε, το ΚΚΕ λαμβάνει υπόψη το φόβο του εργάτη και δεν τον κοιτάζει αφ’ υψηλού. Πόσες φορές πήγατε σε απεργιακές αλυσίδες που ζητούσαν οι ίδιοι οι εργάτες για να μπορέσουν να απεργήσουν, ρώτησε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση η Αλ. Παπαρήγα.
«Εάν υπάρχει ένα κόμμα που θέλει να ανέβει η πολιτική, ταξική συνείδηση της εργατικής τάξης, και της οργάνωσής της, αυτό είναι το ΚΚΕ, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να υπάρχει εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα ακόμα και με τον καλύτερο νόμο στη Βουλή», υπογράμμισε ιδιαιτέρως η Αλ. Παπαρήγα.
Καταλήγοντας, επισήμανε «θέλετε ένα κίνημα, όχι απλά τσακισμένο, αλλά ενεργητικό, για να περνάει τους εκσυγχρονισμούς που απαιτούνται από το αστικό σύστημα, θέλετε εργαζόμενους ενσωματωμένους στο σύστημα που θα είναι δεμένοι με αυτό, ακόμα κι αν αλλάζουν οι κομματικοί μηχανισμοί και τα κόμματα».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση