GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταύρος Λυγερός για το Σκοπιανό: Μην κοιτάτε τις καλές κουβέντες - Δεν είμαι αισιόδοξος ως προς τη λύση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Σταύρος Λυγερός φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στις...

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Σταύρος Λυγερός φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Σκοπιανό.
Χαρακτήρισε ως ένδειξη καλής θέλησης από την πλευρά των Σκοπίων την αλλαγή του ονόματος του εθνικού δρόμου, αλλά και του αεροδρομίου, όμως κατέστησε σαφές πως δεν είναι αισιόδοξος για την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων για τη λύση του προβλήματος.
«Δεν είμαι αισιόδοξος», επισήμανε και εξήγησε: «Μην κοιτάτε τις καλές κουβέντες, αυτά είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα είναι έτσι... Στα Σκόπια δεν υπάρχει ούτε πλειοψηφία λόγου του εθνικιστικού πυρετού για να περάσει δημοψήφισμα, όπως έχουν πει, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει συμφωνία χωρίς να έχει λυθεί αυτό, ενώ δεν υπάρχει και αυξημένη κυβερνητική πλειοψηφία για να αλλάξει το Σύνταγμα».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση