GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πουλήσουν και τη μάνα τους...

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ  Πρώην Βουλευτή Νομού Βοιωτίας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Σήμ...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ 
Πρώην Βουλευτή Νομού Βοιωτίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
Σήμερα η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας ακάθεκτη προχωρά σ’ ένα πολυνομοσχέδιο προαπαιτούμενων με το οποίο καταργεί επί της ουσίας ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως αυτό της απεργίας, βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία, κόβει επιδόματα στους πολύτεκνους, σε μια εποχή που το έθνος μας αφανίζεται, όπου υπάρχουν τεράστια δημογραφικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα:
· Το δικαίωμα της Απεργίας, που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα, μπαίνει για πρώτη φορά στο στόχαστρο και μάλιστα από μια Κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται Αριστερή! Με την καθιέρωση της «αυξημένης συμμετοχής» (1/2 οικονομικά τακτοποιημένων μελών) για την κήρυξη της απεργίας στα πρωτοβάθμια επιχειρησιακά / εργοστασιακά σωματεία, η Κυβέρνηση αρχίζει να «ξηλώνει το πουλόβερ».

· Τα πολυτεκνικά και τριτεκνικά επιδόματα θυσιάζονται στο βωμό της νεοφιλελεύθρης λιτότητας και της συρρίκνωσης του κράτους – πρόνοιας.

· Οι κατασχέσεις της λαϊκής κατοικίας απελευθερώνονται πλήρως με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και παρά τα όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση για την προστασία της. Η λαϊκή κατοικία ουσιαστικά εκχωρείται στους τραπεζίτες και στο Δημόσιο για να αυξήσει τα έσοδά του.

· Η δημόσια περιουσία ( 34% της ΔΕΗ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΑΣΑ, το 51% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, το 25% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών , οι Ελληνικές Αλυκές, η Διώρυγα Κορίνθου, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-HELEXPO, η ELBO κλπ.) εκχωρείται στο Υπερταμείο των δανειστών για 99 χρόνια με σκοπό να ξεπουληθεί στους ιδιώτες στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Μόνο με ΑΓΩΝΑ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους Νενέκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση