GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ η στιγμή της δραματικής διάσωσης της γυναίκας στον Όλυμπο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από τη δραματική διάσωση της 35χρονης ορειβάτισσας από τα Σκόπια που τραυματίστηκε το Σάββατο στο ...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από τη δραματική διάσωση της 35χρονης ορειβάτισσας από τα Σκόπια που τραυματίστηκε το Σάββατο στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 2.800 μέτρων.
Η επιχείρηση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη με τους πυροσβέστες από το Λιτόχωρο, τους διασώστες από την 2η ΕΜΑΚ της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα πληρώματα των ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εκτέλεσαν νυχτερινές πτήσεις, να δίνουν 'μάχη' κάτω από αντίξοες συνθήκες για τη διάσωση και τη μεταφορά της 35χρονης.
Η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της 35χρονης, που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε θρίλερ, είχε ξεκινήσει από τις 11 το πρωί του Σαββάτου, όταν η ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο "Γ. Αποστολίδης" και στη συνέχεια ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ζητώντας ταυτόχρονα τη συνδρομή ελικοπτέρου super puma της Πολεμικής Αεροπορίας για τη μεταφορά της γυναίκας.
Η ορειβάτισσα, που φέρει κατάγματα στα πλευρά, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:








Πηγή ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση