GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, μετά την κλήση του σε...

Περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, μετά την κλήση του σε απολογία για δεύτερη φορά. Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί εκ νέου μετά τα συμπληρωματικά υπομνήματα που κατέθεσε στον ανακριτή, στα οποία υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί αλλά και συνεργοί στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Μανώλης Σοροπίδης κατέθεσε μια στιχομυθία στην οποία ο ίδιος εμπλέκει ένα τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση. Επανέλαβε ότι αυτός ήταν ο φυσικός αυτουργός αλλά όχι αυτός που κατάφερε τα θανάσιμα τραύματα στην εφοριακό. Είπε, πως εκείνος απλώς την τραυμάτισε, όμως άλλο πρόσωπο είναι αυτό που τη σκότωσε.
«Άλλοι με έβαλαν να διαπράξω αυτό το έγκλημα. Λόγω της επαγγελματικήςτης ιδιότητα κάποιοι ήθελαν να την βγάλουν από τη μέση» υποστήριξε.
Οι συνήγοροι της οικογένειας επανέλαβαν το αίτημά τους αναπαράσταση και ζήτησαν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ' ομολογίαν δράστη.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι ο 58χρονος υποστήριξε πως οι δύο άγνωστοι είναι όχι μόνο οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, αλλά και οι πραγματικοί δράστες, καθώς αυτός μόνο την τραυμάτισε.
Όμως, όπως ανέφερε,  δεν μπόρεσε να δει ποιος από τους δύο εντολείς του, ο «Χάρης» ή ο «Ψηλός», ήταν αυτός που τη σκότωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση