GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση της Κεφαλονιάς: "Δεν είχαν σκοπό να αυτοκτονήσουν"- Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστής

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, στις σορούς ...

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, στις σορούς της 23χρονης Βουλγάρας και του 30χρονου Γερμανού, που βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλήματος, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα, και εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.
«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κα. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της. «Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.α.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε η κα Τσιόλα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία. «Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή.
Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε στην εφημερίδα «Πατρίς» η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές. «Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», είπε χαρακτηριστικά η κα. Τσιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση