GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ιστορικό βήμα το νομοσχέδιο για τη Σαρία

«Η κυβέρνηση κάνει σήμερα ένα ιστορικό βήμα φέρνοντας στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Σαρία που εμβαθύνει την ισονομία και ισοπολιτεία που...

«Η κυβέρνηση κάνει σήμερα ένα ιστορικό βήμα φέρνοντας στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Σαρία που εμβαθύνει την ισονομία και ισοπολιτεία που απολαμβάνουν ανεξαιρέτως, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες», ανέφερε ο Πρωθυπουργός σε δήλωσή του με αφορμή το νομοσχέδιο για τη Σαρία που συζητείται στη Βουλή.
«Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η χώρα μας έχει οικειοθελώς δεσμευθεί με συγκεκριμένες συνθήκες, όπως η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», συμπληρώνει στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.
«Με την παρούσα ρύθμιση η κυβέρνηση, σεβόμενη σε κάθε περίπτωση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, αποκαθιστά αδικίες που έγιναν κατά το παρελθόν εις βάρος μελών της, με την εξαίρεσή τους από το καθεστώς των νομικών εγγυήσεων και των ατομικών ελευθεριών, που θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», υπογραμμίζει και καταλήγει: «Με επιμονή στην ανάγκη για διάλογο, ψύχραιμη αντιμετώπιση, και με συνείδηση της σοβαρότητας των θεμάτων, οφείλουμε να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε μεταρρυθμίσεις, που θα αναβαθμίζουν τα δικαιώματα και τη ποιότητα ζωής της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση