GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε αιφνιδίως ο Θοδωρής Μιχόπουλος...

"Έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος Θόδωρος Μιχόπουλος. Ο Θ . Μιχόπουλος είχε διατελέσει πρ...

"Έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος Θόδωρος Μιχόπουλος.
Ο Θ . Μιχόπουλος είχε διατελέσει προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μεγάρου Μαξίμου. Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και μέλος του ΔΣ της εφημερίδας "Αυγή". Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.
Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς.


'Αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος'
Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο.
«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος» αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Βούτσης: 'Ήθος, ακεραιότητά, ευγένεια'
Τη θλίψη του για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε ένας διαπρεπής δημοσιογράφος που καθ’ όλη την πολυετή πορεία του, τόσο στα ραδιοτηλεοπτικά όσο και στα έντυπα Μέσα, τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή ως λειτουργός τον χώρο της ενημέρωσης. Τον Θοδωρή διέκριναν πάντα το ήθος, η ακεραιότητά και η ευγένεια, καθιστώντας τον παράδειγμα στους νεότερους δημοσιογράφους. Πάνω απ’ όλα όμως ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν ένας καλός φίλος, ένας συνεπής σύντροφος της ανανεωτικής, κομμουνιστικής και της ευρύτερης ριζοσπαστικής Αριστεράς. Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την αιφνίδια απώλειά του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Δραγασάκης: Yπήρξε σύντροφος, φίλος και συνεργάτης
«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Παπαδημούλης: Χάσαμε έναν σπουδαίο δημοσιογράφο
«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος που χάσαμε πριν λίγες ώρες, ήταν σπουδαίος δημοσιογράφος, σταθερά και με συνέπεια δεκαετιών με την ανανεωτική αριστερά, ένας άνθρωπος με έμφυτο χιούμορ, πηγαία λαϊκότητα και ιδιαίτερες ικανότητες στην πολιτική ανάλυση και επικοινωνία. Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε... » έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο twitter.

Το "αντίο" του Νίκου Παππά
Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, έγραψε για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου: «Αντίο φίλε Θόδωρε, ήσουν πολύτιμος».

ΝΔ: Υπήρξε μαχητικός και συνεπής στις ιδέες του
Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια Ντόρας Μπακογιάννη
Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

Ποτάμι: 'Ακούγεται σαν ψέμα'
Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου: "Άλλη μια κεραμίδα πρωί Κυριακής. Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Παλιός φίλος και πολιτικός αντίπαλος τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Θοδωρής ήταν έντιμος και λεβέντης. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους τον αγάπαγαν."

"Ακούγεται σαν ψέμα. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος επαγγελματίας σπάνιος, φίλος στενός, παθιασμένος με τη ζωή, αγάπησε αυτό που αποφάσιζε το μυαλό του. Άνοιξε δρόμους στη δημοσιογραφία, έστησε κόνσεπτ στην τηλεόραση, ούρλιαζε στο κοντρόλ, μιλούσε χαμηλόφωνα στο κινητό του. Αφήνεις πολλά και μεγάλη αγάπη. Θοδωρή, πολύ νωρίς" ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη.

2 σχόλια

  1. 63 ετών ο συχωρεμένος..ο τζιμάκος 64 ετών και ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΟΙ ΝΆΖΙ έχουν βάλει προσδόκιμο ζωής τα 67 χρονια σε εργαζόμενους με ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ...


    σύνταξη δεν θα πάρουν σίγουρα το 65% τον ΕΛΛΗΝΩΝ που θα περάσουν τον Ρουβίκωνα άνω τον 55 ετών ..με στατιστικά δεν μετράνε της ζωές μας;; ας δούνε λοιπών και αυτά που γράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αριστοτέλης ισχυριζόταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει τραγωδία χωρίς δράση, ενώ μπορεί να υπάρξει χωρίς χαρακτήρες...

    Ο Σαίξπηρ με τον Άμλετ έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα αιώνων: Ο πρωταγωνιστής από την αρχή γνωρίζει τον δολοφόνο και ξέρει τι να πράξει γι’ αυτό, αλλά η δράση που θα ανακούφιζε το κοινό αναβάλλεται διαρκώς... Αν ήταν ιστορία μηχανιστικής αντεκδίκησης και αυτοδικίας, θα είχε τελειώσει σε ένα τρίλεπτο με ένα σπαθί να στάζει αίμα.

    Στον Άμλετ, όμως, κολλάει η ρετσινιά του χασομέρη, επειδή συνεχώς διερωτάται και συλλογίζεται. Εν τέλει, όλος ο κόσμος τους καταρρέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση